Agenda Constructiilor
Duminica, 19 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - LEIER a cumparat fabrica de vibropresate din Feldioara si investeste in modernizare
LEIER a cumparat fabrica de vibropresate din Feldioara si investeste in modernizare
Producatori & Furnizori Publicat de AG&F 24 Oct 2023 13:04
Leier anunta finalizarea cu succes a procesului de achizitie a fabricii din Feldioara. Fabrica Feldioara, acum sub umbrela Leier, va suferi un proces de modernizare pentru a raspunde cerintelor actuale din industrie.In efortul de a-si consolida pozitia pe piata materialelor de constructii din Romania, Leier a facut un pas semnificativ prin achizitionarea fabricii din Feldioara. Anul 2023 marcheaza adaugarea unei noi investitii in portofoliul grupului de firme Leier in Romania, o fabrica specializata in productia de vibropresate.
Achizitia fabricii din Feldioara reflecta directia strategica de dezvoltare a grupului de firme Leier la nivel national, cu accent pe crearea unui context favorabil pentru sporirea cotei de piata pe segmentul de vibropresate. Fabrica din Feldioara va deservi in principal zonele limitrofe, abordand provocarile create de conditiile comerciale competitive, unde transportul joaca un rol decisiv in incheierea contractelor de distributie si implicit in stabilirea pretului de vanzare al produselor. Prin optimizarea traseului de distributie se va eficientiza emanarea de CO2 si se va reduce timpul de livrare.
 
 
Modernizare si retehnologizare
Fabrica din Feldioara este in prezent intr-un proces amplu de modernizare si retehnologizare. Aceasta procedura avand ca scop principal actualizarea facilitatilor la standardele actuale din industrie. Prin investitii semnificative in tehnologie si infrastructura, Leier asigura, ca fabrica va fi capabila sa produca materiale de constructii de inalta calitate si sa raspunda nevoilor in continua schimbare ale pietei.
Fabrica detine un teren generos de 80.000 mp, oferind oportunitatea ideala pentru extindere si dezvoltare ulterioara. Aceasta suprafata considerabila ofera spatiu pentru constructia ulterioara a unor noi facilitati de productie, mijloace care sa sprijine cresterea capacitatii de productie si diversificarea gamei de produse.
 
 
Achizitia va genera, de asemenea, o crestere a numarului de angajati in cadrul grupului de firme Leier, odata cu integrarea de personal calificat dedicat operatiunilor si managementului fabricii din Feldioara. Crearea de noi oportunitati de angajare se preconizeaza sa aiba un impact pozitiv asupra comunitatii locale, contribuind la cresterea economica si oferind o contributie valoroasa la nivelul ocuparii fortei de munca in regiune.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGALLBIMSISECAMhiltiABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
EDIT-Structural
noark
Acvatot 2019
ness project
leviatan
quadratum
Ubitech
viarom
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
concelex
konsent
rigips
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
siniat
MAKITA
CDS

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
top 500
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander