Agenda Constructiilor
Vineri, 21 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - Lindab & White Image: Parteneriat pentru automatizarea muncii si proceselor
Lindab & White Image: Parteneriat pentru automatizarea muncii si proceselor
Producatori & Furnizori Publicat de AG&F 23 Apr 2024 13:01
White Image, lider in solutii de automatizare si optimizare a proceselor de afaceri, si Lindab, companie de top in industria materialelor de constructii, anunta dezvoltarea unui nou parteneriat strategic pentru digitalizarea si automatizarea muncii si a proceselor de vanzare. Prin aceasta colaborare, cele doua companii isi propun sa revolutioneze modul in care industria constructiilor gestioneaza procesele de vanzare si munca.
Totodata, integrarea tehnologiei inovatoare si a solutiilor digitale avansate va duce la cresterea vanzarilor si a eficientei angajatilor din constructii, prin automatizarea si simplificarea unor produse complexe intr-o prezentare prietenoasa. 
“Suntem bucurosi sa consolidam parteneriatul nostru cu Lindab si sa acceleram un proces de digitalizare si de automatizare a operatiunilor in activitatea zilnica a companiei. Prin aceasta colaborare am reusit sa reducem munca manuala prin generarea automatizata de prezentari de oferte pentru produsele prezentate clientilor Lindab. Initial, angajatii Lindab mergeau la intalnire cu un excel stufos, greu de parcurs si de inteles. Acum, ofertele sunt generate sub forma unor pagini web, care contin toate informatiile necesare, dar si prezentari video ale componentelor din oferta. Toate acestea sunt personalizate si se adreseaza direct nevoilor fiecarui client in parte. In plus, noua abordare nu doar reduce semnificativ munca manuala, dar permite si identificarea si gestionarea datelor despre potentialii clienti si intentiile lor de achizitie. Toate interactiunile cu oferta sunt monitorizate si raportate in timp real, pentru o imbunatatire a procesului de vanzare”, explica Andrei Georgescu, co-fondator White Image.
White Image a dezvoltat un mecanism care sa includa specificatii conform procedurilor actuale, prin integrarea cu un CRM, fara insa sa afecteze fluxul actual de creare tehnica a ofertei. Prin integrarea acestei solutii, Lindab a inlocuit prezentarile de oferta simple in prezentari interactive, care contin toate elementele tehnice detaliate vizual cu fotografii, video, componente, culori, descriere si beneficii.
“Prin implementarea acestui mecanism inovator, Lindab reuseste sa ofere clientilor sai o experienta de achizitionare mai clara, mai detaliata si mai usor de inteles, care ajuta la consolidarea pozitiei sale in piata si la imbunatatirea relatiei cu clientii sai. In plus, sistemul custom creat permite gestionarea ofertelor la nivelul fiecarui reprezentant de vanzari, precum si a statusului in procesul de vanzare. Toate aceste date sunt agregate la nivelul managerilor si care astfel pot monitoriza usor rezultatele echipei, dar si ale fiecarui reprezentant de vanzari in parte - numarul de oferte trimise, interactiunea agentului cu clientul si numarul de oferte inchise”, adauga Andrei Georgescu, co-fondator White Image.
"Colaborarea cu White Image reprezinta un pas esential in procesul nostru de digitalizare avansata. Ne dorim sa imbunatatim din punct de vedere cantitativ si calitativ interactiunile cu clientii de acoperisuri, astfel incat sa le oferim experiente placute si sa aleaga Lindab. Intr-o lume in care totul este la un click distanta, romanii interesti sa achizitioneze un acoperis, lasa cereri de oferta la Lindab si primesc rapid oferta digitala, customizata pe nevoile lor. Oferta este usor de intocmit de fiecare reprezentant de vanzari Lindab, contine toate informatiile relevante si are termen de valabilitate limitat”, spune Andrei Sulyok, director general Lindab.
 
SISECAMABONARE REVISTEALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
concelex
konsent
siniat
strabag nivel 1
Acvatot 2019
Ubitech
MAKITA
BogArt
rigips
ness project
noark
viarom
theda mar
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
quadratum

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander