Agenda Constructiilor
Miercuri, 22 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - UPRUC: Crestere de 5% a afacerilor, la 61 milioane lei, datorita proiectelor externe
UPRUC: Crestere de 5% a afacerilor, la 61 milioane lei, datorita proiectelor externe
Producatori & Furnizori Publicat de AG&F 18 Mar 2024 13:33
UPRUC-CTR, producatorul de fitinguri de sudura si vase sub presiune din otel din Fagaras, a inregistrat in anul 2023 o crestere cu 5% a cifrei de afaceri pana la 12,3 milioane de euro (60,8 milioane de lei), cu o pondere de 85% generate pe pietele internationale si 15% la nivel local. Ponderea veniturilor din livrari internationale se va mentine la 85% in anul 2024.
Ponderea vaselor sub presiune din otel a ajuns la 43,67% din vanzarile UPRUC-CTR si a contribuit la cresterea companiei in anul 2023.
Compania UPRUC-CTR are doua divizii de productie: fitinguri de sudura si vase sub presiune din otel carbon, aliat si inoxidabil. Pentru UPRUC-CTR, Germania este cea mai importanta piata atat pentru fitinguri, cat si pentru divizia de vase sub presiune. Fitingurile merg catre parteneri care le tin pe stoc si asta le ofera posibilitatea de a livra in timp foarte scurt sau catre parteneri care le livreaza direct pentru proiecte. 
Produsele diviziei de vase sub presiune merg catre parteneri care inglobeaza produsul propriu in ansamblul lor si il livreaza. Prin intermediul partenerilor externi, produsele UPRUC-CTR ajung astfel in intreaga lume, in Scandinavia, Africa de Sud, America de Sud, SUA, China si Japonia.
La cresterea UPRUC-CTR din anul 2023 a contribuit, de asemenea, faptul ca estimarile initiale de vanzari in afara Romaniei au fost depasite cu cateva procente si aceasta evolutie pozitiva se bazeaza si pe organizarea mai buna a proceselor interne ale companiei. De asemenea, au contribuit pozitiv si investitiile ultimilor ani in spatii de productie, echipamente, cresterea competentelor si imbunatatirea fluxurilor.
“Pentru anul 2024 ne propunem cresterea cifrei de afaceri generata de divizia de fitinguri pentru sudura, consolidarea evolutiei pozitive din ultimii ani si cresterea productiei si a vanzarilor. In ansamblu, am bugetat o crestere de 5% a cifrei de afaceri in 2024 comparativ cu anul trecut. Bazele cresterii au fost puse in ultimii ani, prin pozitia companiei pe piata locala si internationala, stabilitatea financiara a companiei si investitia din resurse proprii in panourile fotovoltaice”, a declarat Horia Alexander Enciu, presedintele Consiliului de Administratie al UPRUC-CTR.
UPRUC-CTR este activa in intreaga Uniunea Europeana si cauta in prezent sa patrunda pe alte piete, mai ales in tarile in care sunt prezenti jucatori globali din domeniul energiei si al chimiei.
Certificarile detinute in prezent de UPRUC-CTR si calitatea produselor permit companiei din Fagaras sa livreze international pentru industrii cu cerinte ridicate de siguranta si specializare. Particularitatea companiei UPRUC-CTR este ca livreaza peste 80% din productia de fitinguri in UE catre clienti care sunt depozitari sau comercianti. Fitingurile produse la Fagaras ajung in instalatii din domeniul extragerii, transportului si prelucrarii petrolului si gazelor, centralelor electrice si petrochimiei la nivel global. 
Divizia de vase sub presiune a UPRUC-CTR livreaza in Romania si in alte tari din UE catre companii care integreaza componentele livrate de producatorul din Fagaras in ansamblul lor, dar si catre constructori romani de conducte si instalatii. De asemenea, aceste produse intra in componenta instalatiilor din petrol si gaz, chimie, energie.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMALLBIMhiltiRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
EDIT-Structural
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
ness project
MAKITA
Acvatot 2019
konsent
siniat
CDS
theda mar
Ubitech
leviatan
concelex
viarom
rigips
noark

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
econet
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander