Agenda Constructiilor
Marti, 19 Ianuarie 2021
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - XELLA lanseaza prima platforma de consultanta in constructii performante energetic
XELLA lanseaza prima platforma de consultanta in constructii performante energetic
Producatori & Furnizori Publicat de Stelian DINCA 13 Mai 2020 13:53
Xella Romania, producator de sisteme eficiente energetic pentru constructii, a lansat platforma digitala “Planeta YTONG”, un spatiu virtual unde comunitatea de profesionisti se intalneste cu consumatorul, se informeaza corect si colaboreaza eficient, pentru a dezvolta impreuna constructii durabile, sanatoase si performante energetic.
„Solutiile constructive Xella combinate cu serviciile noastre digitale ofera posibilitatea ca proiectele de constructie sa fie implementate mai eficient si cu o performanta clar imbunatatita, iar drumul de la proiectare la constructie sa fie scurtat considerabil. Am accelerat procesul de transformare si digitalizare si investim in continuare in siguranta, in calitatea produselor noastre si in dezvoltarea ecosistemului digital Xella, pentru a deservi nevoile clientilor nostri aflate si ele intr-un proces de schimbare.”, a declarat Marius Dragne, CEO Xella Romania. „Planeta YTONG este spatiul virtual care completeaza ecosistemul digital al Xella, ofera valoare adaugata clientilor si partenerilor nostri si ne permite sa ramanem conectati si sa raspundem simplu si in timp real nevoilor specifice ale proiectelor in care suntem implicati”, a mai adaugat Marius Dragne.
Includerea YTONG si Multipor in sistemul de proiectare BIM a fost primul pas care a confirmat deschiderea Xella catre tehnologiile de ultima ora, menite sa imbunatateasca piata constructiilor. BIM este astazi principalul instrument utilizat de companii care au cerinte ridicate in ceea ce priveste proiectarea cladirilor la un nou nivel tehnologic.
Planeta YTONG este un pas important pe care Xella il face in interactiunea dintre producatorii de materiale de constructii, profesionistii in constructii (arhitecti, proiectanti, constructori) si clienti, intr-o lume in care proiectele devin din ce in ce mai complexe. Specialistii Xella vor oferi vizitatorilor informare corecta, consultanta gratuita si colaborare eficienta. Planeta YTONG va include, in faza a doua, webinarii si sesiuni live de intrebari si raspunsuri cu specialisti din constructii.
“Doar impreuna putem contribui la cresterea calitatii mediului construit din Romania, iar Xella pune la dispozitia comunitatilor din care facem parte toata expertiza noastra. Partenerii nostri pot utiliza gratuit platforma pentru intalnirile online cu clientii lor, iar echipa Xella va continua sa ofere consultanta specializata - aceasta este ceea ce noi numim eficienta digitala.”, a mai adaugat Marius Dragne. “Industria materialelor de constructii va continua sa se schimbe in urmatorii ani, iar fenomenul de digitalizare va influenta activitatea tuturor jucatorilor din aceasta industrie”, a mai spus acesta.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKelmas_1octALLBIMCOVID-19VideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
ssab ag antrepriza generala
hilti
strabag nivel 1
CELCO 2020
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ROGBC 2016
AHK 2018
ef-de-n
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere