Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - BOSCH lanseaza 20 de scule de mana noi, comercializate individual sau in seturi
BOSCH lanseaza 20 de scule de mana noi, comercializate individual sau in seturi
Produse & Tehnologii Publicat de AG&F 07 Nov 2023 14:40
De la ciocane si surubelnite pana la clesti pentru pompe de apa: in calitate de partener competent pentru casa si gradina, Bosch va acoperi si mai multe utilizari in viitor. Acum gama oferita de companie pe piata din Romania este completata de peste 20 de scule de mana noi, oferind utilizatorilor o selectie completa de scule esentiale pentru bricolaj, pe langa o gama completa de scule electrice. Iar Bosch extinde continuu acest segment.
 
Scule fabricate cu precizie din materiale de inalta calitate
Noile scule de mana se disting prin constructia solida si durabilitate. Tratamentul de inalta calitate al suprafetei le face deosebit de rezistente la coroziune. In plus, materialele robuste asigura o functionare optima. Surubelnitele, de exemplu, sunt fabricate din otel rezistent S2 pentru a permite rotatia stabila. Toate sculele au culorile tipice Bosch DIY, verde si negru, si pot fi utilizate in mod intuitiv, astfel incat sa poata fi efectuate rapid si usor setarile precum blocarea si pozitionarea.
 
 
Usor de tinut si cu utilizare intuitiva
Ergonomia si caracteristicile tactile sunt importante pentru o utilizare confortabila, controlata si sigura: aceste aspecte pot fi vazute si simtite la noile scule de mana. Clestii combinati, clestii cu varf lung si clestii cu taietura laterala, 
de exemplu, au un contur intern patentat, ceea ce face ca sculele sa poata fi tinute in mod confortabil si sa asigure un control precis al prinderii. Manerul ciocanului de lacatuserie are un nucleu din fibra de sticla, care permite lovirea cu precizie, cu mai putine vibratii. Multe dintre scule au functii pentru a fi utilizate cu usurinta. Clestii pentru pompele de apa pot fi reglati cu usurinta in 26 de setari, cu ajutorul unui buton. Cutitul pliabil se deschide rapid prin simpla apasare a unui buton, permite inlocuirea rapida si sigura a lamei si are spatiu in maner pentru doua lame de rezerva. Nivela cu bula de aer este disponibila in doua lungimi si are o canelura in V la partea inferioara pentru a permite o utilizare convenabila pe bare si obiecte rotunjite. Surubelnitele au un varf magnetic pentru a ajuta la ridicarea suruburilor si pentru a facilita sustinerea la rotirea surubului. Codarea prin culoare de la capatul manerului faciliteaza selectarea surubelnitei potrivite. Surubelnita cu clichet este echipata cu un compartiment pentru capete pop-up, cu douasprezece capete codate prin culoare in interiorul manerului pentru un plus de confort.
In prezent, exista disponibilitate de scule de mana. Sculele sunt oferite individual si ca seturi de surubelnite, clesti, chei combinate cu clichet, chei tubulare si chei hexagonale. Sunt disponibile, de asemenea, seturi mixte de scule pentru diferite domenii de utilizare. Alte scule de mana suplimentare urmeaza sa fie disponibile in lunile urmatoare.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMSISECAMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
SIGM
ness project
viarom
SSAB
theda mar
quadratum
BogArt
konsent
strabag nivel 1
MAKITA
noark
CDS
concelex
EDIT-Structural
Arduro
siniat
Acvatot 2019
rigips
leviatan

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
top 500
econet
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander