Agenda Constructiilor
Vineri, 21 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - CATERPILLAR: Incarcatoare compacte de mare productivitate 910K/914K
CATERPILLAR: Incarcatoare compacte de mare productivitate 910K/914K
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 12 Feb 2015 15:30
Echipate cu motoare Cat C3.8 Turbo, corespunzatoare standardelor de emisii EPA de nivel 4, incarcatoarele compacte pe roti Cat 910K si Cat 914K au o putere maxima de 72 kW (echivalent a 98 CP) si o capacitate a cupei cuprinsa intre 1,2 mc si 2,5 mc. Sarcina de rasturnare la rotirea completa este de 4.518 kg, respectiv 5.578 kg, iar greutatea operationala se pozitioneaza la nivelul de 7.130 kg, respectiv 8.126 kg. Cele doua modele distribuite pe piata locala de Bergerat Monnoyeur stabilesc noi standarde de productivitate, au un consum redus de combustibil si asigura un grad ridicat de confort in operare.
 
Reducerea uzurii prin functii speciale de control al turatiei
Statia de operare este dotata cu joystick ergonomic, ce include un comutator integrat de inaintare / punct neutru/marsarier, declansatoare pentru blocarea diferentialului, precum si comenzi optionale pentru a treia si a patra functie hidraulica. Accesul in cabina este facil, iar vizibilitatea asupra instrumentelor de lucru este superioara, gratie dotarii cu un parbriz lat. Optional, masina poate fi echipata cu instalatie de aer conditionat si dispozitive cu functii de degivrare. Caracteristicile ergonomice sunt accentuate de dotarea cabinei cu un scaun cu sistem de incalzire, suspensie pneumatica, suport lombar si posibilitate de reglare a inclinarii. Panoul de instrumente asigura accesul facil la informatii esentiale (viteza de deplasare si gama selectata, temperatura uleiului hidraulic, contorul orar pentru service, date despre agentul de racire si nivelul combustibilului), precum si la comutatoarele modulului Eco, avand functii de economisire a consumului si reducere a uzurii motorului prin intermediul unei functii de control al turatiei.
 
Sistem electro-hidraulic de control, cu timp redus de reactie
Trenul de putere este controlat de un computer, ce contribuie la reglajul transmisiei hidrostatice, in vederea mentinerii unui nivel maxim de eficienta a utilajului. In ceea ce priveste motorul turbo-alimentat Cat C3.8, acesta prezinta certe avantaje ecologice, fiind, totodata, extrem de silentios si avand caracteristici superioare de performanta si durabilitate. Acesta utilizeaza un sistem activ de regenerare si nu necesita interventia operatorului, in conditii normale. Sistemul hidrostatic permite marirea sensibilitatii la schimbarile sensului de actionare, ceea ce duce la scurtarea ciclurilor de incarcare, precum si la cresterea gradului de precizie a operatiunilor. Functia de control al tractiunii la nivelul jantelor concura la adaptarea fortei disponibile in functie de starea solului, ducand, implicit, la reducerea uzurii pneurilor. Turatia motorului este reglata electronic, ceea ce asigura o mentinere a acesteia la acelasi nivel, indiferent de viteza de deplasare. In conditiile date, prin utilizarea suplimentara a sistemului de control al avansului lent, utilizatorul poate coordona debitul hidraulic ce actio­neaza unealta de lucru, regland concomitent viteza pentru o derulare optima a lucrarilor. Toate utilajele din seria K sunt echipate cu noul sistem electro-hidraulic de control, actionat de o pompa cu angrenaj ce are timp redus de reactie. Acesta dispune de un debit variabil si prezinta functii de detectare a sarcinii. Astfel, devine posibila utilizarea la o forta maxima a utilajului, indiferent de turatia motorului. Dintre uneltele de lucru ce pot fi instalate pe Cat 910K si Cat 914K, pot fi amintite: cupe din seria "Performance", cu platforme mai lungi, deschideri mari si bare laterale curbate pentru o mai buna retentie a materialului; cupe suplimentare (pentru material usor, talas sau multifunctionale); unelte de lucru pentru manevrarea materialelor (furci de paleti, brate de manipulare); echipamente pentru aplicatii speciale (perii, lame de zapada, cupe cu descarcare laterala, furci de tip graifer etc.), cuplor rapid (pentru adaptarea la uneltele livrate de alti furnizori). 
 
Solicita informatii suplimentare
 
hiltiSISECAMABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
siniat
BogArt
Ubitech
CDS
leviatan
MAKITA
ness project
konsent
CONCEPT STRUCTURE
noark
concelex
viarom
rigips
strabag nivel 1
quadratum
EDIT-Structural
theda mar
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
top 500
econet
ROGBC 2016
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander