Agenda Constructiilor
Luni, 27 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - SAINT-GOBAIN lanseaza trei produse noi destinate izolarii cladirilor
SAINT-GOBAIN lanseaza trei produse noi destinate izolarii cladirilor
Produse & Tehnologii Publicat de Elena Icleanu 27 Aug 2020 13:11
Diminuarea consumului de energie in cladiri prin utilizarea unor materiale de constructii cu inalte proprietati termoizolante este si va ramane intotdeauna o prioritate pentru Saint-Gobain. Dincolo de cifre si statistici, o izolatie performanta poate crea un spatiu de locuit confortabil, cu facturi de gaz si combustibil pentru incalzire semnificativ mai mici, spun reprezentantii companiei.
Pentru a creste eficienta energetica si pentru a spori confortul termic in cladiri, Saint-Gobain Romania lanseaza trei sortimente noi de vata minerala, Isover RIO Plus, Isover PLE Plus si Isover PLE Plus Alu, produse cu conductivitate termica imbunatatita, ce vor substitui actualele produse Isover RIO, Isover PLE, respectiv Isover PLE Alu. Dimensiunile, modul de ambalare si paletizare ale produselor vor ramane neschimbate.
Noile sortimente sunt fabricate in Romania, la unitatea de productie Saint-Gobain Isover din Ploiesti, contribuind astfel la minimizarea impactului asupra mediului inconjurator. Productia locala presupune si scaderea semnificativa a amprentei de carbon, datorita faptului ca produsele nu mai trebuie sa fie transportate din alte tari, ceea ce sustine obiectivul Saint-Gobain de a atinge nivelul de zero emisii nete de carbon pana in 2050.  
"La Saint-Gobain, acordam o atentie deosebita calitatii produselor si oferim solutii care imbunatatesc habitatul si viata de zi cu zi. Deoarece credem in importanta dezvoltarii si imbunatatirii permanente a produselor si solutiilor noastre, lansam trei noi produse Isover cu performante sporite, care ajuta la cresterea eficientei energetice a cladirilor.  Folosindu-ne de pasiunea pentru cercetare si inovatie, lansam o gama de produse imbunatatite care asigura un mediu de viata mai bun, mai confortabil si care garanteaza durabilitatea in timp atat a cladirilor noi, cat si a celor renovate", a declarat Ovidiu Pascutiu, CEO al Grupului Saint-Gobain in Romania. 

Produsele lansate
ISOVER RIO PLUS - au o conductivitate termica de λD = 0,040 W/(m·K) si se pot utiliza pentru toate tipurile de izolatii termice si fonice supuse unor sarcini mecanice reduse, precum planseele podurilor circulabile sau necirculabile.
ISOVER PLE PLUS λD = 0,038 W/(m·K) - se folosesc pentru izolatii termice, fonice si siguranta la incendiu in constructiile civile sau industriale, precum: izolarea peretilor exteriori pe interior, peretii de compartimentare, peretii caselor cu structura din lemn, poduri si mansarde.
ISOVER PLE PLUS ALU λD = 0,038 W/(m·K) - se folosesc pentru izolatii termice si fonice in constructiile civile, precum: poduri necirculabile si mansarde, peretii caselor cu structura din lemn.
 
  • Noile produse Isover:
  • au o conductivitate termica imbunatatita ; 
  • sunt usor de montat, netoxice;
  • materiale hidrofobizate;
  • contribuie la protectia mediului inconjurator;
  • au o lunga durata de viata si stabilitate in timp a proprietatilor;
  • nu sunt agreate de insecte, rozatoare sau paraziti;
  • sunt neutre din punct de vedere chimic, nu contin materiale corozive.
***
Saint-Gobain, lider mondial in domeniul habitatului si al materialelor de constructii,a realizat vanzari de 42,6 miliarde euro in 2019, avand operatiuni in 68 de tari si peste 170.000 de angajati. In Romania, Saint-Gobain furnizeaza produse si solutii din gamele Abrasives, Brodrene Dahl, Building Glass, Pietta Glass Working, Sekurit, ISOVER, PAM, Rigips si Weber, cumuland aproximativ 1.800 de angajati si opereaza 22 de linii de productie in 13 situri industriale situate in Branesti, Calarasi, Ploiesti, Satu-Mare, Tulcea, Turda, Suceava si Valenii de Munte. In 2019, cifra de afaceri a grupului in Romania a depasit 1,1 miliarde lei.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulTERAPLASThiltiALLBIMman and machine
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CELCO 2020
Acvatot 2019
MAKITA
CDS
FRONTALE
leviatan
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
viarom
BALTIC
ERBASU CONSTRUCT
rigips
strabag nivel 1
BMI_Icopal
Ubitech
theda mar

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023