Agenda Constructiilor
Duminica, 23 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Sustenabilitate - ELIS PAVAJE sustine cu materiale si montaj reamenajarea a 5 curti de scoli din tara
ELIS PAVAJE sustine cu materiale si montaj reamenajarea a 5 curti de scoli din tara
Sustenabilitate & CSR Publicat de Stelian DINCA 11 Dec 2020 10:41
Nu este o coincidenta faptul ca oamenii si comunitatea reprezinta doua valori esentiale ale companiei noastre, de aceea ne-am construit si cultura globala in jurul respectului si constientizarii nevoilor comunitatilor locale din jurul fabricilor.
Ca institutie din domeniul amenajarilor exterioare, am ramas consecventi obiectivului nostru, de a sustine dezvoltarea infrastructurii publice sau private. Pentru a sustine companii cu resurse limitate, precum cele sociale, directionam cea mai mare parte a bugetului pentru sponsorizarea asociatiilor si a centrelor de ingrijire pentru categorii defavorizate.
In 2020, am continuat sustinerea proiectului Visuri la cheie, prin amenajarea altor 8 curti (materiale si montaj). De asemenea, am asigurat materiale pentru cateva proiecte sociale.
1 Satul Seniorilor Milly din Bacau este un concept cu totul nou, la standarde occidentale, de centru rezidential pentru batranii din zona Bacaului, care au nevoie de un loc linistit in care sa se retraga. Lucrarile de amenajare a aleilor de acces evolueaza simtitor iar aspectul general al curtii se schimba de la o zi la alta. Iarna nu ii va prinde nepregatiti iar accesul personalului si rezidentilor intre case si catre celelalte facilitati ale centrului va fi facil si sigur!
2. Scoala de Meserii CONCORDIA din Ploiesti nu este doar o scoala care ajuta tinerii din medii defavorizate sa primeasca o diploma profesionala in cele patru specializari. Este mult mai mult! Este un loc in care tinerii sunt primiti cu bratele deschise, sunt ascultati si valorizati, sunt indrumati cu intelegere si empatie spre a deveni independenti si responsabili.
Intre alte proiecte, tinerii sunt invatati si incurajati sa deprinda abilitati precum colectarea selectiva, consumul responsabil al resurselor, grija fata de natura. Pentru a-i motiva si incuraja in acest sens, conducerea a implementat in campus un concurs lunar cu premii. Primii cinci tineri care colecteaza selectiv cel mai mult sunt premiati lunar cu un premiu in valoare de 50 lei (voucher Lidl). Elis Pavaje a participat in acest sens cu o sponsorizare in bani. In anul 2021 un numar de 3-4 tineri vor face un internship la Elis Pavaje Stoenesti, in vederea convertirii lor in angajati.
3. Un alt proiect frumos caruia ne-am alaturat este "Renoveaza scoli" al asociatiei Bookland, din Bucuresti (deocamdata doar cu o suma de bani).
Asociatia BookLand a decis sa isi extinda aria de interes si inspre scolile din zonele defavorizate, sprijinindu-le in atragerea de sponsori pentru renovare! Am lansat o campanie umanitara in care am invitat companiile sa contribuie cu materiale de constructii, echipamente IT, mobilier, recuzita scolara si sume de bani.
In 2021 vom fi parteneri pentru reamenajarea a cel putin 5 curti de scoli din tara (materiale si montaj)
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
konsent
viarom
leviatan
EDIT-Structural
Acvatot 2019
BogArt
CDS
noark
concelex
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
siniat
quadratum
ness project
rigips
MAKITA

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
top 500
top 500
AICPS_30
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander