Agenda Constructiilor
Miercuri, 05 Octombrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - Consiliul Concurentei analizeaza preluarea Tiriac Leasing IFN de Banca Transilvania
Consiliul Concurentei analizeaza preluarea Tiriac Leasing IFN de Banca Transilvania
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Stelian DINCA 15 Mar 2022 11:08
Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Banca Transilvania S.A. intentioneaza sa preia Tiriac Leasing IFN S.A.
Banca Transilvania S.A. face parte din Grupul Financiar Banca Transilvania, care include si o serie de societati comerciale si institutii financiare-nebancare. Grupul Banca Transilvania ofera o gama variata de servicii financiare, incluzand servicii bancare pentru persoane fizice si persoane juridice, servicii de investitii financiare, servicii de administrare a portofoliilor, leasing financiar, microfinantare si factoring.
Banca Transilvania S.A. ofera clientilor sai, persoane fizice sau juridice, produse si servicii bancare, in conformitate cu autorizatia emisa de Banca Nationala a Romaniei. De asemenea, Banca Transilvania S.A. este listata la Bursa de Valori Bucuresti incepand cu anul 1997.
Tiriac Leasing IFN S.A. este o institutie financiara nebancara ce activeaza pe piata serviciilor financiare prin acordarea de finantare pentru autovehicule (preponderent) si echipamente, prin leasing financiar si, intr-un volum foarte redus, prin credit. Intreaga activitate a Tiriac Leasing IFN SA se desfasoara in Romania, clientii fiind in marea majoritate persoane juridice de tipul intreprinderilor mici si mijlocii, in timp ce segmentele de clienti corporate si persoane fizice sunt foarte reduse.
In conformitate cu prevederile Legii concurentei (nr. 21/1996), aceasta operatiune trebuie autorizata de Consiliului Concurentei. Ca urmare, autoritatea de concurenta va evalua aceasta tranzactie in scopul stabilirii compatibilitatii cu un mediu concurential normal si va emite o decizie in termenele prevazute de lege.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTAUTODESKVideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
SEPTEMBRIE
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
FRONTALE
leviatan
strabag nivel 1
Ubitech
hilti
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
rigips
leviatan
BMI_Icopal
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
viarom

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere