Agenda Constructiilor
Duminica, 19 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - CTP finalizeaza structura la cel mai nou parc industrial, CTP Arad West
CTP finalizeaza structura la cel mai nou parc industrial, CTP Arad West
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 15 Sep 2023 12:33
CTP, cel mai mare proprietar si dezvoltator de spatii logistice si industriale in functie de suprafata inchiriabila bruta (GLA) listat la bursa din Europa, a finalizat structura celui mai recent spatiu de productie si logistica din vestul Romaniei: CTPark Arad West. Parcul industrial este amplasat in Arad, un important centru industrial si nod de transport, aproape de granita cu Ungaria si Serbia. Prima faza a CTPark Arad West cuprinde aproximativ 44.000 mp si este deja preinchiriata in proportie de peste 40%, fiind programata sa fie finalizata in primul trimestru al anului 2024.
CTPark Arad West se afla in principala zona industriala a orasului Arad si este situat ideal pentru accesul la multiple legaturi de transport, fiind la 1 km de soseaua de centura, la 3 km de centrul orasului Arad si la 7 km de Aeroportul International Arad. Parcul are o vizibilitate ridicata si acces direct la autostrada A1 si la viitoarea autostrada Bucuresti-Timisoara-Arad-Nadlac, care formeaza coridorul de transport pan-european, care leaga Europa de Vest de Europa de Sud-Est.
Odata finalizata, cladirea de 12 metri inaltime va oferi o instalatie de depozitare eficienta si de inalta calitate pentru produse si/sau materii prime, fiind echipata cu caracteristici ecologice pentru a asigura o eficienta energetica si economica pentru clienti. Aceasta dispune de standardul de calitate recunoscut al CTP, cu o izolare excelenta pentru o functionare eficienta din punct de vedere energetic, fiind prevazuta cu sisteme de control al iluminatului cu LED, precum si cu spatii verzi amenajate si zone de relaxare si include propriul sistem fotovoltaic, panourile urmand sa fie instalate pe acoperis.
Parcul industrial este planificat sa gazduiasca aproximativ 100.000 mp in mai multe cladiri de diferite tipuri, atat pentru companii medii, cat si pentru companii mari. CTPark Arad Vest are titlul de Parc Industrial, ceea ce il plaseaza pe harta oficiala a parcurilor industriale strategice din Romania si ofera o serie de beneficii pentru rezidentii sai.
CTPark Arad West este dezvoltat pentru a obtine o certificare de sustenabilitate BREEAM Excellent. La fel ca toate parcurile CTPark, CTPark Arad West isi propune sa sporeasca calitatea vietii la locul de munca si sa imbunatateasca starea de bine prin oferirea de spatii exterioare si amenajari peisagistice de calitate, atat pentru clienti, cat si pentru angajati si familiile acestora, dar si pentru comunitate, in general.
Ana Dumitrache, managing director CTP Romania, a declarat: "CTPark Arad West este solutia ideala in orasul atat pentru cerintele de productie, cat si pentru cele de depozitare, permitand companiilor sa se dezvolte intr-o singura locatie si cu acces usor la multiple conexiuni de transport. CTPark Arad West incorporeaza cele mai recente standarde atat pentru spatiile industriale, cat si pentru depozitare, iar calitatea spatiului si locatia sa excelenta se reflecta in interesul considerabil pe care l-am avut pentru acest proiect, cu peste 40% din spatii preinchiriate deja. Aceasta optiune CTP din Arad va oferi un parc industrial de calitate exceptionala, un mediu de afaceri dinamic si facilitati care vor actiona ca un magnet pentru forta de munca."
In Romania, CTP detine un portofoliu de aproximativ 2,5 milioane de metri patrati de depozite de clasa A in mai multe orase, printre care: Arad, Brasov, Bucuresti, Oradea, Sibiu si Timisoara.
 
ALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUGhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
quadratum
konsent
viarom
concelex
leviatan
siniat
MAKITA
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
rigips
noark
ness project
CONCEPT STRUCTURE
CDS
strabag nivel 1
Ubitech
EDIT-Structural

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
INNOCONSTRUCT2024
FPSC_2019
econet
AICPS_30
top 500
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander