Agenda Constructiilor
Duminica, 23 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - GEIGER isi dezvolta si extinde departamentul de constructii "la cheie"
GEIGER isi dezvolta si extinde departamentul de constructii "la cheie"
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de AG&F 06 Nov 2023 13:30
Geiger, una dintre primele firme de constructii germane din Romania, cunoscuta pentru executia de drumuri si autostrazi, si-a diversificat, in ultimii ani, portofoliul de servicii de pe piata locala. Cel mai nou departament este cel de constructii la cheie, care a ajuns sa fie o companie de sine statatoare si sa reprezinte 23% din afacerile grupului in Romania. In 2022, aceasta a inregistrat o cifra de afaceri de 16 milioane de euro, in crestere cu 40% fata de 2021. Valoarea totala a proiectelor finalizate depaseste 40 de milioane de euro.
"Desi departamentul nostru este cel mai tanar din cadrul Geiger Romania, prin dezvoltarea rapida, am reusit sa influentam si cresterea intregii organizatii. Pentru urmatorii ani, ne propunem sa ne consolidam cifra de afaceri, pozitia in piata si sa atragem oameni pasionati de domeniul constructiilor, care sa creasca odata cu compania. De asemenea, ne dorim sa extindem zonele pe care le acoperim. Daca pana in prezent am construit in Sibiu, Mures si Bucuresti, in perioada urmatoare vrem sa ne extindem in zona Brasov si urmarim proiectele care apar in acesta regiune", declara Alexandru Radu, directorul Geiger Proiecte Constructii.
Portofoliul companiei include proiecte industriale, cladiri de birouri, reabilitari si modernizari de cladiri istorice sau din centre istorice, extinderi si reabilitari de scoli, parcari publice sau private. Serviciile oferite includ proiectarea, autorizarea, construirea si receptia lucrarilor de constructii, iar clientii provin din  mediul privat, in procent de 70% si 30% din mediul public.
 
Geiger a finalizat hub-ul central Rehau din Sibiu, in doar opt luni
Compania de constructii la cheie a grupului Geiger a implementat proiecte cu o valoare totala de peste 40 milioane euro, in ultimii ani, pentru clienti atat din mediul privat, cat si publici, firme romanesti, dar si straine. Cel mai recent proiect finalizat este constructia hub-ului central Rehau din Sibiu, cu o suprafata de 52.900 metri patrati, care asigura facilitati de depozitare pentru toate cele trei divizii ale Rehau Industries prezente in Romania. Lucrarile au fost finalizate in doar opt luni, iar costul acestora a fost de 5,7 milioane de euro. Pentru finalul anului 2023, sunt in curs de finalizare si receptie lucrari la o hala de productie si depozitare in orasul Agnita, cu suprafata de 10.000 mp, si o cladire de birouri cu atelier de reparatii auto, in Bucuresti, ambele pentru clienti privati germani.
Tot in Sibiu, compania Geiger Proiecte Constructii a fost aleasa responsabila de extinderea scolii Nicolae Iorga cu un corp nou de cladire, cu parter si doua etaje, in suprafata de peste 2.400 mp, si o sala de sport de 1.000 mp. Valoarea lucrarilor s-a ridicat la 3,5 milioane de euro si executia a fost finalizata in 12 luni.
 
 
Cerere crescuta pentru constructii verzi
In contextul economic actual, economia circulara devine un element central, asupra caruia Geiger Romania isi concentreaza eforturile. Compania a adoptat conceptul de constructii circulare si foloseste materiale de constructii care pot fi reciclate si reutilizate. De asemenea, implementeaza tehnologii sustenabile pentru obtinerea de resurse intr-un mod cat mai eco-friendly posibil. Sunt proiecte importante unde au fost implementate atat panouri fotovoltaice, cat si pompe de caldura sau recuperatoare de caldura. 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMSISECAMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
Ubitech
EDIT-Structural
BogArt
quadratum
noark
ness project
concelex
MAKITA
siniat
ERBASU CONSTRUCT
konsent
viarom
Acvatot 2019
CDS
CONCEPT STRUCTURE
rigips
strabag nivel 1
theda mar

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
ef-de-n
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander