Agenda Constructiilor
Marti, 05 Iulie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - Globalworth: Parteneriat cu CATTED pentru un nou proiect logistic in Stefanesti
Globalworth: Parteneriat cu CATTED pentru un nou proiect logistic in Stefanesti
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 04 Apr 2022 12:20
Globalworth anunta semnarea unui parteneriat strategic alaturi de CATTED pentru zona de industrie usoara si logistica, axat in principal pe segmentul de “small business units”. Parteneriatul, avand ca actionar majoritar Globalworth, presupune pentru inceput achizitionarea unui teren de aproximativ 45,000 mp in Stefanesti, ideal pentru o dezvoltare logistica, cat si preluarea unui proiect logistic de small business units dezvoltat anterior de catre CATTED in Chitila.
Eforturile celor doua companii vor fi concentrate pe spatii de depozitare in format inteligent, flexibil, cu servicii suport complet integrate si cu sustinerea unei comunitati de business avansate in Stefanesti si Chitila. Urmarind diversificarea portofoliului, Globalworth se va axa alaturi de noul partener pe unitati de afaceri mici („small business units”) si va dezvolta un concept relativ nou pe piata din Romania, oferind o mai mare flexibilitate de utilizare si capacitate de extindere fata de depozitele logistice clasice. Cele doua proiecte cu care incepe colaborarea sunt situate in doua zone extrem de bine conectate la infrastructura Bucurestiului, capitala ramanand unul dintre principalele hub-uri de productie si servicii de logistica din tara.
Business Park Stefanesti // localizat in zona de nord a Bucurestiului, cu acces facil la Centura Bucurestiului. Locatia permite conexiunea rapida cu centrul Bucurestiului prin autostrada A2. Proiectul va cuprinde 3 facilitati industriale care totalizeaza o suprafata inchiriabila de 18.000 mp, dispuse pe un teren de 45.000 mp. Impreuna, cele 3 cladiri vor oferi pana la 24 unitati de inchiriat, cu suprafete de depozitare de la 500 la 1.500 mp. Fiecare modul dispune de cel putin 1 drive-in, cat si o rampa de andocare.
Business Park Chitila // localizat in zona de nord - vest a Bucurestiului, cu acces direct la Centura Bucurestiului, proiectul beneficiaza de asemenea de conexiune rapida cu centrul capitalei, cat si cu autostrada A1 si drumul national DN7. Proiectul are 13 cladiri cu o suprafata totala inchiriabila de 7.000 mp, dispuse pe un teren de 18.100 mp. Cele 13 hale dispun de spatii de depozitare cuprinse intre 200 si 600 mp si de spatii de birouri cu suprafete cuprinse intre 50 si 180 mp.
“Globalworth Industrial, sub-brandul de logistica si industrie usoara a Globalworth, se dezvolta in continuare. Dupa progresul avut in urma cresterii industriei e-commerce, am identificat un nou target cu mare potential: companiile mici si mijlocii care cauta spatii moderne de depozitare. Gasirea unui partener de incredere, CATTED, ne-a incurajat sa investim in aceasta noua directie si speram ca unitatile deja existente, precum si cele pe care urmeaza sa le dezvoltam impreuna sa raspunda nevoilor acestor companii. Suntem convinsi ca modelul de business CATTED este unul de succes, rezultate atinse pana acum vorbesc de la sine, si abia asteptam sa lucram impreuna si sa ne consolidam prezenta pe piata. Avand in portofoliul nostru si small business units, vom putea oferi o gama larga de spatii moderne adaptate nevoilor companiilor care opereaza in Romania, ceea ce reprezinta unul dintre principalele noastre scopuri”, a declarat Mihai Zaharia (foto), Director de Investitii Globalworth Romania si Director Piete de Capital Globalworth Group.
”Viziunea CATTED este de a respecta traditia lucrului bine facut pentru viitorul indepartat. In aceasta viziune ne-am intalnit cu noul nostru partener. Avem siguranta ca prin acest parteneriat cu Globalworth, vom dezvolta si oferi pietii romanesti parcuri logistice si comunitatii de business conform cu standarde avansate, care, in mod util si concret, ofera viitorilor nostri chiriasi rezultatele dorite. Planul strategic de dezvoltare pe care se bazeaza parteneriatul nostru, deschide un nou drum pentru dezvoltarea unei retele nationale de parcuri logistice focusate pe small business units. Beneficiile reale pe care le oferim vor sustine dezvoltarea chiriasilor nostri. Venim in intampinarea lor si oferim transparenta si un parteneriat win-win. Alaturi de Globalworth vom crea parcuri logistice performante, asa cum ne doream pentru Romania, a adaugat Tudor Cobalas, Business Developer, CATTED.
La finalul anului 2021, portofoliul Globalworth Industrial, sub-brandul de logistica si industrie usoara a Globalworth, se intinde pe o suprafata de peste 261.000 mp, cu un grad de ocupare de peste 95%, in diferite zone din Romania, cum ar fi Arad, Bucuresti, Constanta, Oradea, Pitesti si Timisoara. Printre proiectele care consolideaza activitatile de logistica si ale companiei se numara Pitesti Industrial Park, Chitila Logistics Hub, Constanta Business Park, Business Park Chitila, Business Park Stefanesti, Timisoara Industrial Park, Industrial Park West Arad si Industrial Park West Oradea.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKTERAPLASTVideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
MAI 2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
Ubitech
hilti
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
Acvatot 2019
leviatan
hidroplasto
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
BMI_Icopal
strabag nivel 1
viarom
CELCO 2020
FRONTALE

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere