Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - One United Properties primeste finantare de 47 milioane euro de la Banca Transilvania
One United Properties primeste finantare de 47 milioane euro de la Banca Transilvania
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 20 Iun 2024 09:40
One United Properties, principalul investitor si dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidentiale, de birouri si mixte de ultima generatie din Romania, anunta obtinerea unei finantari de la Banca Transilvania, in valoare de 47 milioane de euro. Aceasta va fi utilizata pentru rambursarea in integralitate a finantarii existente a creditului contractat de companie in 2021 de la Black Sea Trade and Development Bank, pentru dezvoltarea cladirii sustenabile de birouri One Tower, parte a One Floreasca City. Totodata, aceasta noua finantare asigura rambursarea partiala a creditelor de la actionari existente si a altor costuri aferente.
"Suntem incantati sa anuntam accesarea unei finantari de la Banca Transilvania, care ne va permite sa rambursam un credit existent pentru dezvoltarea cladirii de birouri One Tower si, totodata, sa reducem dobanda cu 1%, aceasta masura reflectand angajamentul nostru de a optimiza performanta financiara. Interesul pentru oferta noastra de birouri este extrem de ridicat, iar cladirea One Tower este complet inchiriata, demonstrand calitatea spatiilor noastre. Cu o valoare bruta de dezvoltare de 120 milioane de euro, aceasta proprietate reprezinta un reper important in portofoliul nostru. De asemenea, ne angajam sa raspundem cererii crescande de spatii office sustenabile prin dezvoltarea noilor birouri la etajul 1 al One Gallery, imobil aflat in prezent in proces de restaurare", a declarat Andrei Diaconescu, cofondator si co-CEO One United Properties. 
Parte a dezvoltarii multifunctionale One Floreasca City, One Tower este prima cladire de birouri din Romania care a obtinut certificarea LEED v4 Platinum Building Design and Construction, cel mai inalt nivel oferit de aceasta certificare. LEED este cel mai utilizat sistem de evaluare a cladirilor verzi din lume si un simbol international al excelentei. Certificarea LEED Platinum, care atesta eficienta energetica si practicile prietenoase cu mediul inconjurator, este completata de certificarea WELL Health-Safety, care confirma ca sanatatea si siguranta chiriasilor sunt pe primul loc, adoptand politici operationale si implementand protocoale riguroase de intretinere. Astfel, One Tower ofera chiriasilor posibilitatea de a functiona in mod durabil intr-un spatiu de lucru sanatos si productiv.
 
 
One Gallery, investitie de 100 milioane de euro
Pentru a raspunde cererii crescande pentru spatii de birouri moderne si certificate, One United Properties isi va extinde oferta office de la One Floreasca City odata cu dezvoltarea One Gallery, fosta fabrica Ford aflata in prezent in proces de restaurare. Etajul 1 al imobilului prevede constructia unor noi spatii de birouri moderne, in vreme ce parterul va gazdui spatii de retail. Valoarea bruta de dezvoltare pentru One Gallery este de 100 de milioane de euro, cea mai mare investitie privata din tara noastra in restaurarea unui imobil istoric.
Cu pozitia sa excelenta in inima cartierului Floreasca, One Tower ofera acces la parcuri, restaurante, cafenele, dar si vederi panoramice ale lacului. One Tower pune la dispozitie spatii de birouri moderne, dotate cu cele mai noi tehnologii. Cladirea a fost proiectata cu mare atentie la detalii pentru a crea un mediu de lucru primitor si confortabil pentru angajati, cu birouri moderne, luminoase, cu sisteme de incalzire si ventilatie performante. Printre companiile care au birourile la One Tower se numara McCann Worldgroup Romania, compania de consultanta imobiliara CBRE, Sanador, casa de avocatura CMS Romania, Element group, companiile farmaceutice Egis si Astellas, grupul de reciclare Green Group, Saint Gobain.
Intreaga dezvoltare One Floreasca City reprezinta un concept imobiliar inovator, de referinta, construit pentru a incuraja formarea unei noi comunitati. Include o componenta rezidentiala cu apartamente design exclusiviste - One Mircea Eliade, cladirea de birouri clasa A One Tower, dar si One Gallery, o componenta comerciala cu spatii office si retail.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEhiltiSISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
strabag nivel 1
leviatan
Arduro
Acvatot 2019
rigips
siniat
EDIT-Structural
SSAB
ness project
MAKITA
BogArt
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
CDS
concelex
CONCEPT STRUCTURE
konsent
SIGM
Ubitech
viarom
quadratum

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
econet
ef-de-n
AICPS_30
top 500
top 500
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander