Agenda Constructiilor
Luni, 05 Iunie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - RPHI investeste in noi facilitati pentru SkyTower, in premiera pe piata de birouri
RPHI investeste in noi facilitati pentru SkyTower, in premiera pe piata de birouri
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Stelian DINCA 05 Mai 2022 11:55
Dezvoltatorul imobiliar Raiffeisen Property Holding International (RPHI), proprietar al SkyTower, cea mai inalta cladire de birouri din Romania, anunta finalizarea unei noi investitii strategice pe piata locala de birouri.
In urma unui an de lucrari de renovare si reconversie, SkyTower inaugureaza in Romania facilitati in premiera pentru comunitatea de afaceri: centrul multifunctional de evenimente SkyHub, cu primul amfiteatru amplasat intr-o cladire de birouri; cel mai mare ecran video LED si cele mai inalte coloane verzi instalate in lobby-ul unei cladiri de birouri.
„Aceste proiecte inovatoare pe piata de birouri din Romania reitereaza ceea ce reprezinta SkyTower: calitate ridicata, cladire iconica, prestigiu si modernism. Ne propunem sa stabilim noi standarde si sa ridicam constant nivelul calitatii in industria de birouri. In ciuda provocarilor macroeconomice si sociale, SkyTower a inregistrat rezultate bune. Prin urmare, planurile noastre de investitii continua in ceea ce a devenit o experienta unica, un spatiu ce ofera o experienta completa de lucru pentru comunitatea noastra de afaceri”, a declarat Karl-Maria Pfeffer, CEO, RPHI.
Cu o suprafata de aproximativ 450 de metri patrati, SkyHub Events Centre dispune de trei zone de evenimente: amfiteatrul multifunctional care ofera 55 de locuri si un ecran de proiectie cu tehnologie edge; o zona de cocktail si lounge, cu bar; si o sala de sedinte de 12 locuri, echipata cu doua ecrane cu rezolutie 4K.
 
 
SkyHub Events Centre va fi utilizat atat de catre chiriasii cladirii, cat si de catre clienti externi.
Urmarind nevoile si asteptarile comunitatii de afaceri, precum si tendintele de digitalizare in plina dezvoltare, modernizarea lobby-ului SkyTower face parte din planul strategic de investitii al Grupului. Astfel, in urma unor importante lucrari de renovare, lobby-ul SkyTower este acum dotat cu un perete LED de 6 metri inaltime, 9 metri latime si 1,2 metri adancime, cel mai mare ecran de acest fel instalat intr-o cladire de birouri de pe piata locala.
„Ultimii ani au adus o schimbare a cerintelor companiilor in privinta spatiilor de lucru. Standardele folosite pentru cladirile de birouri in urma cu un deceniu incep sa dispara, iar oamenii se astepta la conditii de lucru de calitate la locul de munca. Ceea ce am identificat este de fapt nevoia unei experiente la locul de munca. De la sali moderne de sedinte, pana la zone unde angajatii se pot relaxa la locul de munca. Pozitia noastra ne permite sa urmarim si sa implementam acest tip de investitii si optimizari, pentru a continua sa fim un leader al pietei locale de birouri”, a continuat Karl-Maria Pfeffer.
Avand in vedere ca proiectele sustenabile si de mediu fac parte din strategia pe termen lung a RPHI, chiriasii si vizitatorii SkyTower se pot bucura acum si de cele mai inalte gradini verticale din sectorul office din Romania. Acestea sunt formate din doua coloane cu inaltimea de sase metri, acoperite integral cu plante naturale.
„SkyTower este un activ cheie in portofoliul nostru si ne angajam sa investim in continuare in cresterea si dezvoltarea sa. Mai mult, Romania, o piata strategica pentru grupul nostru, are un potential ridicat de a atrage investitii straine si de a mentine unele dintre cele mai inalte standarde de calitate din regiune”, a concluzionat directorul RPHI.
In prezent, gradul de ocupare al Sky Tower este de 94%, cu un mix echilibrat de chiriasi (multinationale si companii de dimensiune mai mica).
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
vailanthiltiVideoConfAC-iulman and machineALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
In curand apare editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
BALTIC
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
FRONTALE
grundfos
CONCEPT STRUCTURE
CDS
Ubitech
theda mar
viarom
Acvatot 2019
rigips
leviatan
strabag nivel 1

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023