Agenda Constructiilor
Miercuri, 01 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - VITALIS Consulting dezvolta colaborarile si estimeaza o creste de 25% in 2019
VITALIS Consulting dezvolta colaborarile si estimeaza o creste de 25% in 2019
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 11 Nov 2019 06:54
Compania de consultanta in constructii Vitalis Consulting estimeaza o crestere de 25% a business-ului in acest an, ca urmare a extinderii colaborarilor cu dezvoltatorii imobiliari, contractarii de noi proiecte si livrarilor cu succes realizate in acest an. Potrivit datelor publice, societatea a incheiat anul 2018 cu o cifra de afaceri de 15,61 milioane de lei, rulajul la finele lui 2019 urmand a se apropia, astfel, de 20 de milioane de lei.
"Dupa 13 ani de activitate, suntem recunoscuti, astazi, ca unul dintre jucatorii-cheie pe piata de consultanta in constructii si imobiliare, atat in Romania, cat si peste hotare, avand in coordonare proiecte si in Ucraina, Marea Britanie si Republica Moldova", precizeaza reprezentantii Vitalis Consulting.
Pe piata din Romania, printre cele mai importante contracte de colaborare ale companiei este parteneriatul cu dezvoltatorul One United Properties, careia in prezent ii asigura servicii de consultanta pentru cinci proiecte din Romania, cu o suprafata cumulata de 170.000 mp si investitii totale ce depasesc 200 de milioane de euro. Printre acestea se afla ansamblurile mixte (birouri si rezidential) One Cotroceni Park, One Verdi Towers, cladirea de birouri One Tower - parte a complexului multifunctional One Floreasca City -, dar si proiectele rezidentiale One Herastrau Plaza si One Peninsula.
Printre proiectele care au intrat in portofoliul Vitalis Consulting in 2019 se afla constructia ansamblului rezidential Aparthotel Unirii (S+P+9E si o suprafata construita de 4.850 mp) si reabilitarea complexului mixt America House (S+P+9E si o arie desfasurata totala de 45.000 mp) - pentru care compania asigura Project & Cost Management, precum si inspectie de santier si coordonarea activitatilor de sanatate si siguranta.
"Pe langa noile proiecte, in acest an ne-am extins si cateva din colaborarile existente, prin contractarea de noi proiecte exclusive, atat in Bucuresti, cat si in alte orase mari ale tarii, realizate de dezvoltatori renumiti, precum River Development (cladirile Oslo si Londra din cadrul Sema Park), GranVia (pentru ansamblul rezidential GranVia Marina din Constanta), dar si cu Hagag Group, pentru toate noile lor proiecte din Bucuresti: ansamblurile rezidentiale Victoriei 139, Pipera H si Eliade 9, dar si cladirea de birouri Victoriei 109", au mai aratat reprezentantii Vitalis.
Alte proiecte la care compania participa in aceasta perioada sunt consolidarea si reconstructia Magazinului Bucuresti si hotelurile SwissĂ´tel - Bucuresti si Radisson Blu Cluj-Napoca.
Pana la sfarsitul acestui an, Vitalis a anuntat ca va livra cu succes proiecte precum ansamblul rezidential Bujorului - Craiova, cladirile de birouri The Light One si Mihai Eminescu, precum si halele aflate in constructie in cadrul parcului industrial Timisoara Airport Park II.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMhiltiRAWLPLUGSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
CDS
EDIT-Structural
concelex
viarom
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
noark
Acvatot 2019
rigips
CONCEPT STRUCTURE
siniat
strabag nivel 1
quadratum
ness project
MAKITA
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
econet
top 500
ef-de-n
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander