Agenda Constructiilor
Marti, 27 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - CONSITRANS castiga licitatia pentru SF si Proiect Tehnic drum expres Oradea-Arad
CONSITRANS castiga licitatia pentru SF si Proiect Tehnic drum expres Oradea-Arad
Arhitectura & Proiectare Publicat de Stelian DINCA 22 Iun 2021 07:31
A fost desemnat castigatorul licitatiei pentru actualizarea Studiului de Fezabilitate si realizarea Proiectului Tehnic pentru Drumul Expres Oradea - Arad. In urma analizei ofertelor depuse in cadrul licitatiei, comisia de evaluare a desemnat ca fiind castigatoare oferta inaintata de firma S.C. CONSITRANS S.R.L. Valoarea contractului este de 39.852.874,70 lei, fara TVA.
Termenul de asteptare pentru depunerea eventualelor contestatii este de 10 zile, iar ulterior, in cazul in care nu vor fi depuse contestatii, se va proceda la semnarea contractului de servicii care are ca obiect <<Actualizare/Completare/Revizuire Studiu de fezabilitate, elaborare Proiect pentru Autorizarea Executarii Lucrarilor, Proiect Tehnic de Executie si Asistenta tehnica din partea proiectantului (S.F.+P.A.C.+P.O.E.+P.T.E.) „Drum Expres Oradea - Arad” >>.
Conform prevederilor contractuale, S.C. CONSITRANS S.R.L. va avea la dispozitie un termen de 20 de luni pentru finalizarea serviciilor de proiectare faza SF+P.A.C.+P.O.E.+P.T.E., din care primele 10 luni vor fi alocate pentru elaborarea si predarea Studiului de Fezabilitate actualizat.
Conform proiectului, drumul expres va strabate judetele Bihor si Arad, va avea profil de autostrada cu trei benzi de circulatie pe sens pe o distanta de 14,6 kilometri, profil de autostrada cu doua benzi pe sens pe o distanta de 43,5 km si profil de drum expres cu doua benzi de circulatie pe sens pe 76,4 kilometri.
Valoarea estimata a lucrarilor pentru drumul expres Oradea - Arad este de un miliard de euro, investitie care va fi realizata in parteneriat cu Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), prin accesarea fondurilor europene nerambursabile din cadrul programului operational specific de transport.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTEhiltiRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
top 500
rigips
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
concelex
strabag nivel 1
leviatan
noark
CDS
Ubitech
viarom
MAKITA
Acvatot 2019
quadratum
top 500
FRONTALE
top 500

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
econet
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu