Agenda Constructiilor
Sambata, 15 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - Energy Design & Consulting: Crestere de 10 ori a afacerilor la aniversarea a 10 ani
Energy Design & Consulting: Crestere de 10 ori a afacerilor la aniversarea a 10 ani
Arhitectura & Proiectare Publicat de AG&F 20 Mai 2024 10:41
Energy Design & Consulting (ED&C), companie specializata in proiectare si consultanta in sectorul energetic, sarbatoreste in luna mai a acestui an un deceniu de activitate remarcabila. Compania marcheaza acest moment important, raportand o crestere de peste 10 ori a cifrei de afaceri, de la aproximativ 830.000 de lei in 2014, anul infiintarii, la peste 7,4 milioane de lei in 2023. Pentru anul 2024, ED&C estimeaza o cifra de afaceri de 9 milioane de lei, consolidandu-si pozitia ca unul dintre cei mai importanti jucatori din piata de profil, la nivel national si regional.
"In luna mai 2014, un grup de profesionisti cu experienta in proiectarea si consultanta pentru sistemele electroenergetice a dat nastere unei viziuni indraznete - fondarea unei companii de proiectare care sa revolutioneze piata serviciilor energetice. Impreuna, am adus o abordare proaspata si inovatoare in acest domeniu, atragand atat profesionisti de marca, cat si tineri talentati, determinati sa faca o diferenta intr-un mediu de lucru prietenos si stimulativ. In decursul anilor, ne-am consolidat ca un grup puternic de proiectare si inginerie, care actioneaza independent si neutru fata de toti clientii sai - de la marii producatori de energie electrica la institutii financiare de prestigiu si dezvoltatori din diverse sectoare. Astazi, continuam sa ne dedicam misiunii de a oferi solutii de varf si de a ne indeplini aspiratiile personale, contribuind la un viitor mai sustenabil in sectorul energetic", a declarat Dr. ing. Mihail Coteanu, Director General, Energy Design & Consulting.
Pe parcursul anilor, Energy Design & Consulting s-a impus ca unul dintre cei mai importanti jucatori din piata energetica la nivel national si regional, dezvoltand un renume profesional solid. Compania a devenit furnizorul principal de servicii de proiectare si inginerie pentru CNTEE Transelectrica SA. De asemenea, a colaborat cu institutii financiare internationale precum Banca Mondiala si BERD in proiecte de consultanta de amploare, inclusiv "Interconectare Energetica Moldova-Romania – Faza 1" si "Georgia-Romania Undersea Power Cable and Digital Interconnection Project". Pe langa aceste proiecte de anvergura, Energy Design & Consulting a dezvoltat si implementat numeroase alte proiecte remarcabile, printre care se numara proiectul pilot al statiei digitale Alba Iulia 220/110 kV pentru Transelectrica SA si retehnologizarea statiei 400/110/20 kV Smardan.
Evolutia companiei a presupus si cresterea constanta a numarului de angajati, de la 9, in anul infiintarii, la 40, in 2024. Echipa Energy Design & Consulting inseamna astazi 40 de specialisti in domeniul circuitelor primare, circuitelor secundare, SCADA, telecomunicatii, constructii-civile, arhitectura, instalatii aferente constructiilor, linii electrice, etc. Echipa, formata din ingemanarea generatiilor cu foarte mare experienta cu generatiile tinere pline de entuziasm si putere de munca, ofera expertiza completa necesara pentru abordarea unei game foarte largi de lucrari din domeniul energetic. In ultimii 2-3 ani eforturile de resurse umane au fost dedicate atragerii si angajarii de studenti si masteranzi, precum si a celor mai bune talente existente pe piata muncii. 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiSISECAMALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
konsent
leviatan
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
siniat
quadratum
strabag nivel 1
CDS
noark
rigips
viarom
Acvatot 2019
MAKITA
concelex
EDIT-Structural
ness project

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander