Agenda Constructiilor
Marti, 23 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - EPTISA va primi 16 milioane de lei pentru finalizarea statiei de epurare de la Glina
EPTISA va primi 16 milioane de lei pentru finalizarea statiei de epurare de la Glina
Arhitectura & Proiectare Publicat de Elena Icleanu 15 Oct 2015 16:43

Eptisa Romania, lider al pietei locale de inginerie si consultanta in sectorul de constructii, va furniza servicii de asistenta tehnica in toate etapele proiectului ce prevede finalizarea statiei de epurare de la Glina, respectiv reabilitarea principalelor colectoare de canalizare a canalului Dambovita (caseta). Compania va superviza lucrarile in toate etapele, de la faza de preconstructie, pana la finalizarea contractelor de lucrari. Valoarea contractului adjudecat de Eptisa este de 15,88 milioane de lei (fara TVA), urmand a fi implementat in asociere cu societatea Konsent SA. Proiectul de investitii are ca obiectiv finalizarea statiei de epurare de la Glina si incinerarea namolului de proces, dar si reabilitarea unor componente ale sistemului de canalizare din Bucuresti. Obiectivul include lucrari si la unele colectoare de ape uzate si, in principal, reabilitarea casetei colectoare a apelor uzate cu o lungime de circa 17 km, prin care se transporta apele uzate in afara Bucurestiului, pana la statia de epurare din comuna Glina. Durata de implementare a proiectului este de 47 de luni de la data atribuirii contractului, respectiv din luna octombrie 2015.

Eptisa va asigura servicii de inginerie si supervizare a lucrarilor, precum si transferul de cunostinte catre personalul UIP, in cadrul urmatoarelor contracte de lucrari: extinderea statiei de epurare a apelor uzate si constructia incineratorului de namol: construirea sistemului de drenare de pe partea dreapta a casetei si alte lucrari la reteaua de canalizare de evacuare din lacurile Titan, Tineretului si Carol; reabilitarea colectoarelor principale de canalizare (A0 si B0), reabilitarea casetei si a sistemului principal de drenare de pe partea stanga a acesteia (in sectoarele Ciurel-Unirii-Vitan); reabilitarea casetei (in sectorul Vitan-Glina) si reabilitarea/ inlocuirea retelei de canalizare (in zonele Cotroceni, Regina Maria si Tineretului).

Beneficiarul investitiei, Primaria Municipiului Bucuresti (PMB), a anuntat recent ca va demara procedurile de licitatie publica pentru atribuirea contractului de reabilitare a casetei si a sistemului de drenare de pe partea stanga in sectorul Vitan-Glina, valoarea estimata a proiectului fiind de 135,9 milioane de lei (circa 30,7 milioane de euro), fara TVA. Pachetul de lucrari va fi impartit in doua loturi, ce vizeaza executia de lucrari specifice pe sectorul Vitan - NH Popesti, respectiv pe tronsonul NH Popesti - Glina. Contractul se inscrie intr-un proiect finantat din fonduri europene, prin Programul Operational Infrastructura Mare (POIM), Axa Prioritara de Mediu si Schimbari Climatice 2014-2020.

***

Eptisa Romania este subsidiara locala a grupului spaniol Eptisa, lider in sectorul privat de inginerie si consultanta din Peninsula Iberica, avand o experienta de peste 55 de ani in domeniu. In prezent, compania este prezenta in peste 35 de tari. La nivel national, societatea este activa inca din 1994, iar din martie 2004 a infiintat filiala Eptisa Romania, cu sediul in Bucuresti si, pana in prezent, a implementat cu succes 70 proiecte si a cumulat o valoare a investitiilor ce depaseste 2,7 miliarde euro. Anul trecut, afacerile companiei au crescut cu 18,8%, la 50,7 milioane de lei, in timp ce profitul net obtinut in Romania s-a majorat cu 30,6%, pana la 12,8 milioane de lei. In tara noastra, Eptisa lucreaza cu aproximativ 150 de specialisti.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
noark
konsent
Arduro
viarom
MAKITA
CDS
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
BogArt
rigips
ness project
leviatan
concelex
EDIT-Structural
Acvatot 2019
SSAB
SIGM
siniat
Ubitech
theda mar

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
top 500
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander