Agenda Constructiilor
Joi, 07 Decembrie 2023
Liebher
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - IGSU: Servicii de proiectare pentru consolidarea sediului de pompieri Ramnicu Sarat
IGSU: Servicii de proiectare pentru consolidarea sediului de pompieri Ramnicu Sarat
Arhitectura & Proiectare Publicat de Elena Icleanu 12 Sep 2023 13:24
Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU) organizeaza licitatie pentru atribuirea serviciilor de elaborare a documentatiei tehnice - D.A.L.I. + D.T.A.C. + P.T. + D.D.E - si furnizarea de asistenta tehnica pentru obiectivul de investitii: "Consolidare si refunctionalizare pavilion administrativ pentru Detasamentul de Pompieri Ramnicu Sarat din cadrul I.S.U.J. Buzau".
Finantarea obiectivului va fi realizata dintr-un imprumut la Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare (BIRD), prin Proiectul privind imbunatatirea managementului riscurilor de dezastre, o parte a acestor fonduri urmand a fi directionate pentru finantarea prezentelor servicii de consultanta.
"Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta prin Unitatea de Implementare a Proiectului invita firmele de consultanta eligibile (Consultantii) sa-si manifeste interesul pentru prestarea Serviciilor de mai sus. Consultantii vor transmite Expresii de Interes prin care vor furniza informatii care sa demonstreze ca au calificarile necesare si experienta relevanta pentru prestarea acestor Servicii. De asemenea, Expresiile de Interes trebuie sa contina si informatii detaliate privind adresa, date de contact (persoana, email, telefon), numarul de inregistrare si tara, precum si informatii privind profilul Consultantului", se arata in anuntul pentru solicitarea de expresii de interes, transmis de IGSU.
Expresiile de interes pot fi transmise catre IGSU pana la data de 27 septembrie 2023, pe adresele din documentul atasat, unde sunt disponibile toate informatiile referitoare la atribuirea acestui contract.
 
VideoConfAC-iulALLBIMALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
grundfos
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
noark
strabag nivel 1
Acvatot 2019
viarom
BALTIC
CDS
theda mar
MAKITA
FRONTALE
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
rigips
leviatan

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
BA 2023
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu