Agenda Constructiilor
Duminica, 25 Octombrie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - OAR Bucuresti lanseaza editia a XVIII-a a Anualei de Arhitectura Bucuresti
OAR Bucuresti lanseaza editia a XVIII-a a Anualei de Arhitectura Bucuresti
Arhitectura & Proiectare Publicat de Elena Icleanu 19 Iun 2020 10:02
Filiala Bucuresti a Ordinului Arhitectilor din Romania (OAR) lanseaza editia a XVIII-a a Anualei de Arhitectura Bucuresti.
"Anul 2020, afectat de Covid-19, devine o perioada de investigare, regandire si redefinire a multor din obisnuintele noastre spatial-urbane. In acest sens, cei doi curatori danezi ai Anualei, Marc Jay si Kristoffer Lindhart Weiss, propun o tema de dezbatere internationala: «Never waste a good crisis», prin care se va discuta cum diferitele orase europene fac fata acestei perioade, ce schimbari pot aparea si cum putem transforma creativ situatiile de criza. In cadrul acestei teme, grupul Zeppelin propune un proiect practic, legat de distanta sociala, educatie, si deschiderea scolilor in perioada de toamna", precizeaza reprezentantii OAR Bucuresti.
Din aceasta luna vor incepe seriile de evenimente dedicate - forumuri, dezbateri, expozitii, workshop-uri -, iar din luna iulie vor putea fi inscrise proiectele care vor participa la actuala editie a Anualei. Jurizarea proiectelor va avea loc in octombrie, castigatorii urmand a fi anuntati pe 15 octombrie 2020. Intregul eveniment se va incheia in luna decembrie.
Competitia de proiecte, Anuala 2020, prin juriile internationale, va premia cele mai bune proiecte realizate in Capitala, cele mai bune proiecte de portofoliu ale arhitectilor bucuresteni, dar va initia si un premiu nou, orientat catre mediul de arhitectura si antreprenoriat international. Anuala va premia intreaga echipa ce implementeaza un bun proiect de arhitectura: arhitect, client, antreprenor, project manager, inginer, constructor.
In cadrul programelor Anualei vor fi dezvoltate cateva actiuni cu totul noi: Forumul International Arhitect Antreprenor, Programul Profesional Glosarul de Termeni din Legislatia de Constructii si Proiectare, Programul de dezbateri Raportul pentru Bucuresti 2020, Manifestul pentru Design Inclusiv si Ghidul de Accesibilizare Urbana.
Prin programul "Explore Bucharest", Anuala va organiza tururi de arhitectura contemporana in Capitala, cu scopul de a incuraja si a scoate in evidenta eforturile arhitectilor bucuresteni. Acest program va fi realizat impreuna cu Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu", precum si cu Uniunea Arhitectilor din Romania (UAR).
Anuala de Arhitectura Bucuresti este un festival realizat de OAR Bucuresti, cu sprijin prin Timbrul de Arhitectura, precum si parteneri locali si internationali.
Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMelmas_1octVideoConfAC-iulCOVID-19AUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
CELCO 2020
hilti
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala
rigips

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ef-de-n
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere