Agenda Constructiilor
Miercuri, 05 Octombrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - The ONE: Investitie de 4 milioane euro in primul concept premium de birouri flexibile
The ONE: Investitie de 4 milioane euro in primul concept premium de birouri flexibile
Arhitectura & Proiectare Publicat de Elena Icleanu 25 Mai 2022 15:59
The One, primul concept premium de spatii flexibile de birouri, a fost deschis in urma unei investitii de peste 4 milioane de euro la etajele 6, 17 si 18 ale cladirii de birouri One Floreasca Tower, detinut de dezvoltatorul One United Properties. Conceptul va fi extins si in cadrul One Cotroceni Park, unde va fi deschis un spatiu similar, in toamna acestui an, in urma unei investitii de circa 4,5 milioane de euro.
"Abordarea traditionala a managementului activelor s-a schimbat. Daca inainte de pandemie factorul pret cantarea cel mai greu, astazi flexibilitatea primeaza. In cei doi ani de pandemie a trebuit sa ne dam seama cum sa luptam impotriva a ceva invizibil, necunoscut si imprevizibil. Am fost nevoiti intr-un timp foarte scurt sa reactionam, sa prevenim si sa oferim alternative la modul traditional de a face afaceri si de a folosi spatiul de birou. Flexibilitatea a devenit cel mai important factor in luarea unei decizii de a ramane versus a pleca", a declarat Sheila Ionescu, CEO The One.
The ONE a creat un mediu de lux pentru liderii de afaceri, antreprenorii puternici si inovatori: pe langa birouri private personalizate, membrii The ONE se bucura de o serie intreaga de facilitati precum sali de conferinta dotate cu tehnologie de ultima ora, business lounge, sky bar cu o priveliste panoramica deosebita asupra zonei Floreasca sau chiar primul simulator de golf intr-o cladire de birouri.
 
 
De amenajarea spatiilor s-a ocupat compania Lemon Office Design, care a semnat amenajarea intregii cladiri One Floreasca Tower, iar durata de realizare a lucrarilor a fost de un an, in perioada martie 2021 - martie 2022.
"Nevoia de spatii flexibile vine din doua directii: fie companiile isi reduc spatiul permanent si apeleaza la birouri flexibile in centre de coworking, fie acestea cauta optiuni mai aproape de zonele unde locuiesc angajatii lor. In cazul The One, cererea a fost determinata de doi factori principali: zona si serviciile adaptate nevoilor clientilor", a precizat Sheila Ionescu.
Investitia apartine unui consortiu de investitori privati, manageriat de Sheila Ionescu, profesionist cu experienta de peste 15 ani in industria imobiliara. Din parteneriat face parte si Ionut Dumitrescu, unul din actionarii One United Properties, insa businessul The One este independent de cel al dezvoltatorului.
 
 
ALLBIMAUTODESKVideoConfAC-iulTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
SEPTEMBRIE
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
FRONTALE
MAKITA
Ubitech
rigips
strabag nivel 1
leviatan
BMI_Icopal
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
viarom
hilti

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere