Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - THETA Furniture & More tinteste afaceri de 25 milioane de euro pana in 2024
THETA Furniture & More tinteste afaceri de 25 milioane de euro pana in 2024
Arhitectura & Proiectare Publicat de Stelian DINCA 28 Apr 2021 11:01
THETA Furniture & More, unul dintre cei mai mari integratori autohotoni de solutii de design interior & amenajare interioara, anunta intentiile de crestere a cotei de piata pana la 11% si a cifrei de afaceri la 25 milioane de euro pana in anul 2024.
Anul 2021 a avut un start promitator pentru companie, cu contracte semnate in valoare de peste 4 mil EUR in perioada ianuarie - martie, aceasta reprezentand o valoare dubla fata de aceeasi perioada din 2020. “Intentionam sa incheiem anul cu o cifra de afaceri de aproximativ 12 milioane de euro”, estimeaza Florin Gheorghe, Co-fondator & CEO THETA Furniture & More.
“Anul 2020 a fost si pentru noi, ca pentru intreaga industrie, un an provocator din toate punctele de vedere, mai ales ca factorul de imprevizibilitate a avut un impact mare asupra multor domenii de activitate cu care lucram, de exemplu zona de birouri. Ne-am orientat rapid pe solutii iar vanzarea, la jumatatea anului a 2020, a 50% din companie catre Fondul de investitii Black Sea Fund, reprezinta o decizie inteleapta si un parteneriat solid, care functioneaza pentru ambele parti“ - completeaza reprezentantul THETA Furniture & More. THETA a vandut in iulie 2020, 50% din companie catre unul din cele mai mari fonduri de investitii locale, care astfel a intrat in actionariatul companiei.
THETA Furniture & More este singurul integrator local de solutii de design si amenajare interioara care detine o fabrica proprie de productie, in proximitatea Bucurestiului. Cu o suprafata initiatiala de 700 mp, fabrica detine in prezent o capacitate de 5.000 mp, iar compania intentioneaza extinderea acesteia in viitorul apropiat. Fabrica THETA Furniture & More lucreaza cu materiale moderne, accesorii inovative si utilizeaza tehnologii de ultima genera¬tie in realizarea de mobilier personalizat, tavane inteligente, pardoseli practice, corpuri de iluminat si altele. Compania colaboreaza cu arhitecti importanti in domeniu si detine parteneriate exclusive cu producatori de renume de materiale si produse de mobilier standard.
„Planurile noastre sunt de a dezvolta compania pe verticala cat si pe orizontala, mai exact vom continua dezvoltarea business-ului actual dar vom si achizitiona alte companii din domenii conexe cu al nostru,” declara Florin Gheorghe, Co-fondator & CEO THETA Furniture & More.
Un obiectiv permanent important pentru companie este investitia in dezvoltarea echipei, chiar si in contextul pandemic curent. Echipa THETA Furniture & More este formata dintr-un numar de 100+ angajati si colaboratori externi, iar pana la final de 2021 intentioneaza sa recruteze cel putin 12 noi angajati.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUGhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
theda mar
rigips
noark
ness project
Acvatot 2019
FRONTALE
viarom
quadratum
strabag nivel 1
MAKITA
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
CDS
concelex
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
top 500
ROGBC 2016
econet
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander