Agenda Constructiilor
Sambata, 04 Februarie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - Bright Spaces transpune in 3D digital twin cladirile London si Oslo din Sema Parc
Bright Spaces transpune in 3D digital twin cladirile London si Oslo din Sema Parc
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 26 Oct 2022 12:17
Bright Spaces isi dezvolta portofoliul de clienti pe piata locala, prin cel mai recent parteneriat, cu River Development. London si Oslo, cele mai noi cladiri de clasa A din proiectul Sema Parc din vestul capitalei, vor putea fi vizualizate si inchiriate in mod digital, prin intermediul platformei web Bright Spaces, customizata pe nevoile dezvoltatorului, prezentand spatiile in 3D digital twin.
Sema Parc este cel mai mare proiect de regenerare urbana al Bucurestiului, aflat in portofoliul dezvoltatorului River Development si acopera aproape 41 de hectare. Odata finalizat, proiectul de tip mixed use va cuprinde cladiri de birouri, rezidentiale si spatii de retail, cu o suprafata totala construita de 964.800 mp.
London si Oslo, doua dintre cele mai noi cladiri de birouri din Sema Parc, ce totalizeaza o suprafata inchiriabila de 31.500 mp, vor putea fi curand vizualizate si ca replici digitale 3D (digital twin), intr-un mediu virtual usor de utilizat pe orice device conectat la internet.
Prin parteneriatul cu Bright Spaces, River Development isi propune sa transforme procesul de inchiriere al cladirilor sale din portofoliu, iar London si Oslo sunt proiecte-pilot in acest demers. Dezvoltatorul doreste sa ofere o modalitate mai eficienta, mai inteligenta, mai rapida de prezentare si ofertare, sa scurteze timpii de asteptare a feedback-ului din partea clientilor si sa adopte o noua modalitate de marketare a proprietatilor sale, care sa prezinte spatiile disponibile mai ales din perspectiva elementelor de eficienta energetica, sustenabilitate a solutiilor alese si facilitatilor intrinseci.
“Sema Parc este un proiect-reper al Bucurestiului, in transformare pentru urmatorii ani, iar London si Oslo, cele mai recente cladiri de birou finalizate in acest an, sunt dezvoltari durabile, destinate sa manifeste un impact pozitiv asupra comunitatii si oamenilor. Suntem incantati de parteneriatul cu Bright Spaces, prin care ne dorim sa dam o dimensiune concreta asupra standardelor proiectelor noastre si asupra elementelor de sustenabilitate si inovatie proprii acestor cladiri.”– Tina Virlan, Leasing Manager, River Development.
“Unul dintre principalele noastre obiective este extinderea pe plan local, prin parteneriate cu dezvoltatori orientati catre inovatie. Echipa River Development intelege valoarea adaugata a tehnologiei noastre si suntem onorati sa lucram impreuna la acest proiect pilot.” - Catalin Dragutoiu, Head of Sales Europe, Bright Spaces
Odata lansata platforma, la inceputul lui 2023, viitorii chiriasi vor putea sa exploreze spatiile disponibile in 3D, optand pentru diverse modalitati de amenajare, sa descopere caracteristicile tehnice ale cladirilor, sa programeze un tur live sau sa ceara o oferta. Dezvoltatorul va gestiona disponibilitatea spatiilor inchiriabile si a locurilor de parcare in timp real si va putea sa genereze prezentari sau contracte in mod digital.
 
MESENBURGman and machineALLBIMTERAPLASTVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A ap─ârut editia
NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2022!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 171 (Noiembrie-Decembrie 2022)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CELCO 2020
BMI_Icopal
strabag nivel 1
Acvatot 2019
leviatan
leviatan
BALTIC
Ubitech
viarom
CONCEPT STRUCTURE
hilti
rigips
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
FRONTALE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023