Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - BrightSpaces se extinde si deschide o filiala locala in Marea Britanie, la Londra
BrightSpaces se extinde si deschide o filiala locala in Marea Britanie, la Londra
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 20 Apr 2022 12:20
Startup-ul PropTech Bright Spaces si-a deschis prima filiala in strainatate, in Marea Britanie. Startup-ul, care creeaza platforme digitale avansate, end-to-end, de prezentare si leasing pentru proprietati imobiliare comerciale si rezidentiale, are deja doi clienti din Marea Britanie.
Bright Spaces este o companie proptech venture-backed lansata in Romania in 2019. A ridicat 2 runde de investitii consecutive si este deja folosita de peste 5.000.000 sq ft de spatii comerciale. Noua filiala se va traduce in curand intr-un birou in Londra si intr-o echipa locala. Compania romaneasca isi demonstreaza astfel dedicarea pentru deservirea acestei piete si concentrarea pe nevoile clientilor sai.
In 2021, Bright Spaces a semnat un acord cu Moorland Property Solutions Ltd. din Manchester si a lansat prima implementare a solutiei sale in Marea Britanie. Acum, echipa isi propune sa-si extinda portofoliul, care include in prezent proprietari si dezvoltatori precum: Skanska, One United Properties, Impact Hub, Forte Partners si primul lor client rezidential, InteRo Property Development.
Anul trecut, Bright Spaces a ridicat 1,5 milioane EUR de la: Axeleo Capital (Lead investor), VC-ul Pi Labs din Marea Britanie, Sparking Capital, Growceanu Angel Investment si un grup de business angels internationali. De asemenea Bright Spaces a participat, in 2020, la acceleratorul PropTech organizat de Pi Labs. Startup-ul isi propune sa construiasca digital twins pentru orice tip de proprietate, indiferent de stadiul de dezvoltare, din toate verticalele imobiliare.
Dezvoltatorii comerciali si rezidentiali care aleg aceasta solutie beneficiaza de: 
● O brosura digitala care prezinta proprietatile in 3D, precum si cele mai importante informatii tehnice si zonele inconjuratoare
● Digital Twins ale spatiilor, prezentate cu ajutorul realitatii virtuale, in 3D, intr-o platforma web
● Rapoarte actualizate despre disponibilitate, spatii libere, cerinte din partea chiriasilor
● O interfata de raportare de business
● O solutie de marketing si leasing orientata catre obiectivele ESG
 O parte a echipei Bright Spaces va participa la evenimentul CREtech din Londra de anul acesta, iar CEO-ul s-a mutat temporar la Londra. De asemenea, Bright Spaces a incheiat recent un acord cu BETA, pentru a se conecta cu cat mai multi mentori si clienti potentiali.
 “Prin aceasta initiativa, le aratam partenerilor si viitorilor nostri clienti ca le ascultam cu atentie nevoile. Suntem un startup agil, si vrem sa contribuim la activitatea clientilor nostri, imbunatatind modul in care isi prezinta sau inchiriaza spatiile intr-un mediu digital. Astept cu nerabdare sa ne extindem echipa si portofoliul in Marea Britanie si sunt recunoscator ca am sprijinul mentorilor si investitorilor nostri in acest proces.” - Bogdan Nicoara, CEO & Cofounder Bright Spaces.
 
ALLBIMman and machinehiltiVideoConfAC-iulALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
theda mar
noark
viarom
Acvatot 2019
MAKITA
FRONTALE
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
grundfos
rigips
BALTIC
CDS
leviatan
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
BA 2023
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica