Agenda Constructiilor
Joi, 13 August 2020
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - CISCO extinde portofoliul Cisco Designed, cu solutii pentru clientii IMM
CISCO extinde portofoliul Cisco Designed, cu solutii pentru clientii IMM
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 18 Iun 2020 15:22
Cisco a anuntat, in cadrul evenimentului digital CiscoLive!, cele mai recente noutati din portofoliul Cisco Designed, care includ suport pentru cinci dintre cele mai mari provocari tehnologice pentru IMM-uri.
Pe masura ce companiile se adapteaza la noua normalitate, tehnologia va juca un rol cheie in sustinerea noilor modalitati de a face afaceri. Conform unui sondaj realizat de National Small Business Association in randul a peste 980 de IMM-uri, in lunile martie si aprilie numarul companiilor si al angajatilor care lucreaza de la distanta s-a dublat, iar aceasta tendinta va continua. IMM-urile devin o tinta a hackerilor din ce in ce mai des, astfel ca securitatea a devenit principala preocupare IT pentru IMM-uri. Pe langa suportul de securitate, Cisco si partenerii sai ofera suport in urmatoarele zone:
  • Munca de acasa: cum sa stabiliti sesiuni de intalniri si colaborare cu angajatii si clientii in siguranta.
  • Protectie impotriva amenintarilor cibernetice: cum sa va protejati de furtul de identitate, hackeri si atacuri pe internet.
  • Continuitatea afacerii: instalare simpla si servicii IT fiabile folosind tehnologia cloud.
  • Monitorizarea locului de munca: metode care permit distantarea sociala sigura si monitorizarea in timp real.
  • Viitorul sau noul birou: imbunatatirea productivitatii si a securitatii in spatiile de lucru utilizate in comun.
"Companiile mici investesc in mobilitate, deoarece obtin astfel reduceri de costuri, o prezenta mai mare in piata, imbunatatirea productivitatii si modalitati mai bune de lucru. Securitatea ramane principala constrangere pentru accelerarea adoptiei lucrului de la distanta, deoarece afacerile mici se confrunta cu provocari legate de protectia datelor si managementul dispozitivelor mobile. Portofoliul de solutii Cisco Designed dedicate IMM-urilor raspunde nevoilor si provocarilor de securizare a spatiilor de lucru, de o mai buna colaborare, de gestionare simplificata si de productivitate la nivelul intregii organizatii", a spus Anurag Agrawal, analist Techaisle.
 
Noile solutii pentru IMM
  • Webex Work - o solutie completa de colaborare in cloud care combina apelurile, sesiunile de intalniri si serviciile de mesagerie intr-un singur abonament, cu preturi lunare flexibile si accesibile pentru companiile mici. Instrumentele moderne de colaborare au devenit un element indispensabil in noua normalitate si le permit oamenilor sa fie productivi de oriunde, sa ramana conectati si sa isi continue activitatea. Licentele Webex lunare/per utilizator pornesc de la 19,95 USD/luna.
  • Securitate sporita pentru e-mail - e-mailul ramane principala amenintare de securitate pentru companii. La Cisco Live! specialistii Cisco au prezentat metodele prin care companiile pot imbunatati securitatea la nivel de e-mail.
  • Cisco Business Dashboard - o noua versiune a instrumentului de management al retelei cu o interfata de utilizator simplificata, pentru administrarea intregii retele, cu gestionare integrata a ciclului de viata si alertare automatizata. Sistemul de implementare plug and play zero-touch si posibilitatea gazduirii in cloud sau on-premises permit organizatiilor sa configureze, sa monitorizeze si sa opereze dispozitivele de retea dintr-o interfata simpla, pe orice dispozitiv.
  • Noile switch-uri de business de la Cisco – odata cu noua normalitate, multe companii isi vor reevalua spatiile de birouri. Noile switch-uri din portofoliul Cisco Designed asigura o conectivitate flexibila, usor de configurat si sigura pentru companiile cu echipe care lucreaza atat de la distanta, cat si de la birou. Cele doua noi serii de switch-uri ofera functionalitatea de care au nevoie majoritatea companiilor mici, impreuna cu optiuni avansate de securitate, la preturi incepand de la 235 USD.
  • Instrumente pentru administrarea retelei in Cloud - Cisco Meraki Network Assurance permite clientilor sa monitorizeze intreaga retea din Meraki Dashboard, precum si sa detecteze si sa remedieze problemele din retea la nivel de minute. Aceasta este o noua functionalitate a portofoliului Cisco Designed si va ajuta companiile mici sa monitorizeze si sa remedieze cu usurinta problemele in retea din cloud.
Evenimentul CiscoLive!, organizat in mediul virtual pentru prima data, a gazduit peste 40 de sesiuni online pe parcursul a doua zile, in perioada 16-17 iunie 2020.
Suportul oferit de Cisco pentru IMM-uri include o serie de optiuni de finantare, cum ar fi programul Business Resiliency de la Cisco Capital, care permite organizatiilor sa acceseze tehnologiile care le pot ajuta sa-si continue activitatea fara intreruperi si sa investeasca pentru redresare, amanand 95% din costuri pana in ianuarie 2021. Cisco a lansat oferte gratuite pentru solutia de colaborare Webex, dar si pentru tehnologiile de securitate, ca suport pentru companiile ai caror angajati au fost nevoiti sa lucreze de la distanta.
De asemenea, Cisco s-a alaturat initiativei „Stand for Small”, in parteneriat cu American Express si mai multe companii importante. Cisco se alatura celor peste 60 de companii de top din domenii precum media, tehnologie, bunuri de larg consum si servicii profesionale, axate pe furnizarea de suport relevant pentru companiile mici care traverseaza criza Covid-19. Stand for Small ofera beneficii importante pe o singura platforma digitala, usor de utilizat si permite companiilor mici sa acceseze produse, informatii, instrumente si servicii relevante. Aflati mai multe despre Stand for Small.
 
Ce spun utilizatorii despre Cisco Designed
"Suntem o companie care face livrari prin intermediul dronelor, iar misiunea noastra este de a facilita accesul la bunurile fizice la fel de usor cum ofera internetul acces la date. Avand statii si drone in intreaga lume, este esential ca toate sa poata comunica fiabil si sigur. Ceea ce ne place la solutiile Cisco Meraki este usurinta in implementare si posibilitatea de a securiza fara probleme diferitele noastre statii IT. Fiind o companie mai mica, Cisco Meraki ne permite sa beneficiem de o infrastructura de internet la nivel enterprise, cu un minim de personal IT si management redus", a declarat Paolo Resmini, vicepresedinte Engineering, Matternet.
"Suntem o companie nonprofit si am observat ca putem fi si mai vulnerabili la amenintarile de securitate in comparatie cu organizatiile foarte mari. Am observat o crestere rapida si semnificativa a amenintarilor de securitate in ultimul an. Faptul ca am avut posibilitatea de a colabora cu Cisco si partenerii nostri pentru a implementa cu usurinta toate solutiile de securitate de care aveam nevoie pentru a gestiona aceste riscuri a fost de nepretuit pentru echipa si ne permite, in schimb, sa ne concentram asupra misiunii noastre, de a asigura comunitatii noastre hrana de care are nevoie pentru a prospera", a spus Elizabeth Whamond, director IT, Second Harvest of Silicon Valley.
"Colaborarea in echipa a fost intotdeauna esentiala pentru a oferi clientilor nostri cel mai bun produs posibil. Cu toate acestea, la debutul pandemiei, am putut sa ne mutam intreaga activitate la distanta in numai doua zile, datorita tehnologiei sigure de colaborare pe care o aveam deja implementata, fiind mai productivi lucrand de la distanta. Cu tehnologia, politicile de securitate si componentele potrivite, am invatat ca putem conduce o afacere de succes, chiar si atunci cand toti angajatii nostri sunt la distanta. Cisco este un partener extraordinar, pentru ca au toate componentele tehnologice de care ai nevoie, de la colaborare si securitate pana la retelistica", a declarat, la randul sau, Bryan Shetsky, CEO Lamark Media.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
allbimAUTODESKVideoConfAC-iulCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
AUGUST 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
rigips
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala
hilti
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
AHK 2018
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere