Agenda Constructiilor
Sambata, 08 Mai 2021
 
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - Consiliul Concurentei incepe o investigatie pe piata produselor electronice si IT&C
Consiliul Concurentei incepe o investigatie pe piata produselor electronice si IT&C
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 06 Apr 2021 08:08
Consiliul Concurentei a efectuat inspectii inopinate la sediile companiilor Samsung Electronics Romania SRL, Altex Romania SRL, Flanco Retail SA si Dante International SA.
Inspectiile s-au derulat in cadrul unei investigatii privind posibile intelegeri si/sau practici concertate de fixare a preturilor de vanzare in cadrul politicii comerciale implementate de Samsung Electronics Romania SRL pe piata produselor electronice si IT&C din Romania.
Astfel, investigatia vizeaza relatia dintre compania Samsung Electronics Romania SRL si partenerii acesteia, printre care Altex Romania SRL, Flanco Retail SA si Dante International SA. Investigatia a fost declansata pe baza informatiilor primite pe Platforma Avertizorilor de Concurenta.
Samsung Electronics Romania SRL este subsidiara locala a grupului Samsung, un producator si distribuitor mondial de produse electronice si produse de tehnologia informatiilor.
Altex si Flanco comercializeaza on-line si prin intermediul unor retele nationale de magazine o gama larga de produse din categoria electronicelor si IT&C, electrocasnice si multimedia.
Dante administreaza platforma on-line eMAG.ro, prin intermediul careia comercializeaza o gama larga de produse, echipamente si componente IT, electronice, electrocasnice etc
Inspectiile inopinate reprezinta o etapa importanta in cadrul procedurilor de investigare a unui posibil comportament anticoncurential, efectuarea acestora nereprezentand o antepronuntare in ceea ce priveste vinovatia companiilor. Documentele ridicate se afla in analiza autoritatii romane de concurenta, in cadrul procedurilor specifice.
Inspectiile inopinate sunt autorizate de Curtea de Apel Bucuresti si sunt justificate de necesitatea obtinerii tuturor informatiilor si documentelor necesare clarificarii posibilelor practici anticoncurentiale analizate.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 

PAGINA PERZONALIZATA

ALLBIMgamma_2021AUTODESKTERAPLASTVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hilti
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala
rigips
cv water 2021
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
hidroplasto

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
econet
ROGBC 2016
AHK 2018
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere