Agenda Constructiilor
Miercuri, 05 Octombrie 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - DigiSinergy: Solutiile ERP, e-Commerce si management de vanzari, in topul optiunilor
DigiSinergy: Solutiile ERP, e-Commerce si management de vanzari, in topul optiunilor
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 08 Apr 2022 10:34
Solutiile ERP, solutiile de eCommerce, cele pentru managementul vanzarilor si al documentelor vor atrage cele mai multe investitii din partea IMM-urilor in perioada imediat urmatoare, ca partea a procesului de digitalizare, potrivit companiei de tehnologie DigiSinergy, in contextul deschiderii Programului de Finantare Europeana Nerambursabila - Digitalizarea IMM-urilor, conform Planului National de Redresare si Rezilienta (PNRR).
„Avem semnale din piata ca, in curand, va fi publicat ghidul cu conditiile pentru solicitarea de fonduri nerambursabile si, in conditiile in care, in ultimul an si jumatate, nu au mai putut fi accesate astfel de fonduri, ne asteptam la un interes foarte mare din partea companiilor din Romania si la o dinamica foarte rapida in acordare, pe modelul primul venit, primul servit”, apreciaza Natalia Lepadatu, cofondator DigiSinergy.
Programul de Finantare Europeana Nerambursabila – Digitalizarea IMM-urilor, ce va fi lansat in perioada urmatoare, poate fi accesat atat de societatile care au o vechime de minimum un an si care nu au activat de la data infiintarii in domeniul IT, cat si de societatile care isi desfasoara activitatea in IT, pentru dezvoltarea solutiilor software.
Programul De Digitalizare permite obtinerea finantarii nerambursabile cuprinse intre 30.000 de euro si 100.000 de euro, fiind necesara o cofinantare de minimum 10%. Fondurile disponibile sunt in valoare totala de 350 milioane de euro si ar putea fi accesate de peste 5.000 de companii din Romania.
Programul de Digitalizare a IMM-urilor permite achizitia de echipamente hardware, realizare de website-uri, accesarea de servicii cloud, servicii de hosting, solutii software, solutii de retelistica etc.
„Sprijinim IMM-urile sa acceseze fonduri europene nerambursabile si le punem la dispozitie o suita completa de solutii de care ar putea avea nevoie: ERP, CRM, software la comanda, multiple automatizari, procesare facturi cu roboti preprogramati, hyperautomation, integrarea tehnologiei RPA (Robotic Process Automation) etc.”, mai spune Natalia Lepadatu, mentionand ca DigiSinergy vizeaza accesarea a 5% dintre proiectele depuse de IMM-uri anul acesta pentru digitalizare prin fonduri nerambursabile.
Intre solutiile dezvoltate de DigiSinergy se numara aplicatia InvOn, de tip Robotic Process Automation (RPA), care foloseste inteligenta artificiala pentru procesarea automata a facturilor. InvOn prelucreaza facturile primite pe hartie, ca PDF-uri, transmise prin portal sau email, indiferent de numarul de pagini, de numarul de linii factura sau forma acestora. Integrarea imediata cu ERP, DMS, ECM etc. creeaza fluxuri de lucru extrem de eficiente, care pun la dispozitia companiilor informatii esentiale si bine structurate.
Pe langa solutia InvOn, DigiSinergy are in portofoliu produse in completare ce degreveaza companiile de task-uri repetitive si le eficientizeaza costurile, precum CashOn, pentru automatizarea procesului de flux de numerar, care centralizeaza informatii pentru o imagine clara in deciziile manageriale, si StocOn, care permite monitorizarea automata a stocurilor, produselor, termenilor de garantie, expirarii si poate genera automat comenzi de aprovizionare etc.
 
VideoConfAC-iulAUTODESKALLBIMTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
SEPTEMBRIE
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
PPTT
strabag nivel 1
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
BMI_Icopal
rigips
leviatan
hilti
CONCEPT STRUCTURE
FRONTALE
viarom
Acvatot 2019
CELCO 2020
MAKITA

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere