Agenda Constructiilor
Marti, 03 Octombrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - Mindit.io: Crestere de 40% a afacerilor din 2022, la peste 13 milioane euro
Mindit.io: Crestere de 40% a afacerilor din 2022, la peste 13 milioane euro
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 30 Mai 2023 11:06
mindit.io, companie romaneasca specializata in software engineering, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri consolidata (Romania & Elvetia) de peste de 13 mil. Eur si un profit net de cca. 3,16 mil. Eur, respectiv o evolutie de cca. 40% atat in ceea ce priveste cifra de afaceri, cat si numarul de angajati. Compania estimeaza cresteri si in 2023, cu focus pe regiunea DACH, respectiv dezvoltarea avantajelor competitive, atat din punct de vedere tehnic, cat si a metodologiilor de implementare a proiectelor.
mindit.io a livrat anul trecut peste 140 de solutii, dedicate unor industrii variate, precum retail, banking, fintech, foodtech, healthcare, pharma, hospitality, publishing si real estate, atat pentru companii de dimensiuni mari, precum Swisscom, precum si pentru companii medii, din zona DACH, Romania si SUA. In prezent, mindit.io isi concentreaza atentia pe implementarea unor solutii dedicate industriei de travel retail, unde are ca partener unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata la nivel global, deruland, totodata, proiecte si pentru sectoarele de healthcare, banking si fintech.
In 2022, pentru a sustine cresterea volumului si a calitatii proiectelor livrate, compania si-a extins echipa cu peste 140 de noi colegi, ajungand, in prezent, la un numar de 250 de specialisti. Compania isi continua si anul acesta procesul de crestere, mizand pe invatare continua, un element deosebit de important pentru mindit.io, ce se traduce prin proiecte din industrii diverse, tehnologii noi, scalarea proiectelor existente prin procese care sa le permita partenerilor avantaje competitive.
De asemenea, 2023 este un an in care mindit.io exploreaza initiativele europene atat in zona de securitate cibernetica, cat si in partea de identitate digitala, pentru a putea sustine in continuare clientii nu doar in industriile lor, dar si in a fi aliniati cu reglementarile europene.
„Ne bucuram de o crestere constanta a portofoliului de clienti si noi proiecte. Totodata, intrucat cultura noastra organizationala promoveaza autonomia si stimuleaza asumarea provocarilor, ne incurajam oamenii sa-si aleaga rolurile dorite si suntem alaturi de ei la orice pas in parcursul profesional. Valorile comune, precum abordarea centrata pe client, profesionalismul, autenticitatea si spiritul de echipa, sunt cel mai important aspect pentru noi”, a declarat Lucia Stoicescu, CEO mindit.io.
Compania estimeaza o crestere a afacerilor pentru anul curent prin consolidarea si intarirea pozitiei pe piata din zona DACH (Germania, Austria si Elvetia). La inceputul anului trecut, mindit.io a deschis un birou in Elvetia, pentru a explora mai usor oportunitatile de pe piata externa, in contextul in care o parte relevanta a portofoliului companiei se afla in zona DACH.
 
mindit.io - Companiile romanesti de IT incep sa aiba un rol strategic, nu doar executiv, la nivel european
Potrivit reprezentantilor mindit.io, industria locala de software avanseaza foarte rapid - daca la nivel european sectorul IT se dezvolta cu cca. 17% de la an la an, in Romania inregistreaza cresteri de 1,2 ori mai mari.
Totodata, pe plan local, acest segment se dezvolta de trei ori mai accelerat decat economia nationala.
 
ALLBIMman and machineALLBIMhiltiVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
IN CURAND editia
SEPTEMBRIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 177 (Septembrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
MAKITA
strabag nivel 1
FRONTALE
leviatan
CDS
noark
grundfos
leviatan
viarom
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
BALTIC
rigips
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
BA 2023
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica