Agenda Constructiilor
Luni, 27 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - PlanRadar implementeaza coduri QR in platforma, pentru accelerarea proceselor
PlanRadar implementeaza coduri QR in platforma, pentru accelerarea proceselor
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 21 Dec 2022 13:54
PlanRadar, una dintre cele mai importante platforme digitale de management al constructiilor, proprietatilor imobiliare si al facilitatilor din Europa, si-a imbunatatit gestionarea datelor de santier prin includerea functionalitatii codurilor QR. PlanRadar poate sustine in prezent o integrare si un flux de lucru similare, utilizand tehnologia near field, cu posibilitatea de a conecta etichetele NFC de tichetele de proiect.
Integrarea codurilor QR este o varianta facila tehnologiei near field si permite utilizatorilor sa simplifice fluxurile de lucru si sa economiseasca timp. Codurile QR pot fi plasate in jurul unui santier sau punct de lucru, iar utilizarea functiei aduce o mai mare flexibilitate prin imbinarea proceselor de lucru existente cu functionalitatea platformei.
Cum functioneaza noul feature? Utilizatorii scaneaza codul QR cu aparatul foto sau cu aplicatia mobila PlanRadar si tichetul asociat proiectului/activitatii se deschide automat. Astfel, informatia ajunge foarte repede de pe santier la oricare dintre membrii proiectului respectiv.
"Ne straduim sa le oferim clientilor nostri cea mai buna experienta la fata locului, simplificandu-le munca de zi cu zi in mod eficient si corect, iar integrarea codurilor QR in platforma PlanRadar este un pas firesc, deoarece reducem astfel timpul necesar de preluare si transmitere a informatiei. Atat codurile QR, cat si etichetele NFC pot fi utilizate pentru transmiterea unei cantitati mari de informatii in timp real” afirma Clemens Hammerl, Co-Founder, Chief Mobile, UI/UX PlanRadar.
Co-CEO PlanRadar, Ibrahim Imam, adauga: "Codurile QR si aplicatia PlanRadar sunt usor de utilizat si nu necesita cunostinte sau pregatire prealabila. Tot ceea ce aveti nevoie este un dispozitiv mobil. Rezultatul este o modalitate simpla si rentabila de a furniza cele mai actualizate informatii, eliminand necesitatea de a inlocui panourile pe intregul santier sau intr-o cladire."
Noua functionalitate se aliniaza perfect cu caracteristicile existente ale PlanRadar. Utilizand modul offline, utilizatorii pot scana codurile QR si pot capta informatii chiar si in locuri fara acces la internet. In acelasi timp, toate informatiile sunt stocate in conformitate cu GDPR si cu cele mai inalte standarde de protectie si securitate a datelor.
PlanRadar continua sa isi extinda seria de actualizari tehnologice, dupa ce start-up-ul a reusit sa obtina o runda de investitii "Series B" de 69 de milioane de dolari in ianuarie 2022. Anul acesta a lansat solutia de integrare 'PlanRadar Connect' si Schedule pentru a vizualiza fazele proiectelor si Tickets in diagrame Gantt.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiTERAPLASTVideoConfAC-iulman and machineALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
FRONTALE
CELCO 2020
MAKITA
Acvatot 2019
BMI_Icopal
leviatan
Ubitech
viarom
ERBASU CONSTRUCT
BALTIC
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
strabag nivel 1
leviatan
CDS
rigips

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023