Agenda Constructiilor
Joi, 13 August 2020
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - REVO: Sistemul „Cumperi acum, platesti mai tarziu” asigura loialitatea clientilor
REVO: Sistemul „Cumperi acum, platesti mai tarziu” asigura loialitatea clientilor
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 22 Iul 2020 14:00
Revo Technologies, o companie fintech care opereaza sub brandul Mokka, specializata in servicii de tip „Cumperi acum, platesti mai tarziu” (Buy Now Pay Later), anunta intrarea pe piata romaneasca. Mokka este unul dintre cei mai importanti jucatori in Europa Centrala si de Est pe acest segment ce cunoaste o crestere rapida, care permite clientilor sa cumpere instant si sa plateasca produsele sau serviciile in baza unui plan de plata avantajos. Numai in anul 2019, Revo a finantat peste 750.000 de achizitii in peste 7.000 de magazine online si offline din regiune.
“Serviciile de tip „Cumperi acum, platesti mai tarziu” inregistreaza o crestere in popularitate in intreaga lume, atat in randul comerciantilor de top cat si al consumatorilor din Generatia Y. Suntem incantati sa fim primul fintech care introduce acest serviciu in Romania, unde vedem o oportunitate extraordinara de a transforma experienta de cumparare, oferind o alternativa mai buna la produsele bancare traditionale. Penetrarea ofertelor de finantare in randul consumatorilor din Romania este relativ scazuta si exista o cerere mare pentru alternative la banci in special atunci cand vine vorba de consumatorii mai tineri. In plus, un serviciu ca al nostru aduce beneficii clare pentru comerciantii de retail care doresc o crestere a valorii cosului de cumparaturi, o rata de conversie mai mare, cat si loialitate sporita a clientilor, a declarat Irene Shvakman, cofondatoare Revo Technologies.
Romania este a treia tara in care Revo se extinde, fintech-ul operand deja in Polonia si Rusia, piete unde are peste 4,5 milioane de clienti inregistrati. Revo a construit parteneriate cu sute de comercianti de top din domenii, precum moda, incaltaminte, bijuterii, articole pentru copii, sport, sanatate si frumusete, turism, decoratiuni pentru casa, bricolaje, electronice si altele. Revo ofera partenerilor o solutie omnichannel flexibila, ce le faciliteaza acestora procesul de integrare in platforma si le pune la dispozitie optiunea de a le oferi clientilor o modalitate de a plati in rate pentru achizitiile lor. Serviciile Revo vor fi disponibile consumatorilor finali in Romania sub marca Mokka in a doua jumatate a anului 2020.
Spre deosebire de produsele traditionale de finantare disponibile in prezent pe piata romaneasca, utilizatorii Mokka nu trebuie sa mearga la banca, sa completeze documente sau sa astepte sa primeasca aprobarea si cardul. Platforma Mokka permite inregistrarea instanta a oricarui client in mai putin de 2 minute online sau prin aplicatia mobila disponibila direct in magazinele partenerilor. Dupa inregistrare, cumparatorul poate efectua imediat achizitii, pe care le va achita ulterior cu un plan simplu de plati lunare. Clientii Mokka nu au nevoie de carduri de plata, deoarece toate tranzactiile sunt realizate digital, prin intermediul platformei proprii.
Solutia Revo ofera beneficii semnificative pentru comercianti. Datorita tehnologiei omnichannel, retailerii pot oferi serviciul Mokka, atat in magazinele fizice, cat si in cele online, inclusiv prin intermediul aplicatiilor mobile proprii. Ofertele de finantare si planurile de plata pot fi personalizate in functie de nevoile fiecarui comerciant. Experienta pe alte piete arata ca, atunci cand folosesc aplicatia Mokka, consumatorii fac cumparaturi semnificativ mai mari si mai frecvente, crescand astfel valoarea cosului de cumparaturi si a ratei de conversie in magazine.
„Suntem in discutii avansate cu numerosi retaileri si furnizori de servicii locali pentru a permite o lansare rapida in acest an. In Polonia si Rusia, milioane de utilizatori, in special din randul generatiei millennials, au descoperit deja avantajele, usurinta si comoditatea acestui mod de cumparare, devenind astfel metoda lor preferata de plata. Dorim sa construim exact acest gen de experienta si in Romania dar si pe alte piete din Europa centrala si de Est”, a declarat Stefan Vargolici, Country Manager pentru Revo Technologies Romania, responsabil de lansarea Mokka pe piata romaneasca.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
allbimAUTODESKCOVID-19VideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
AUGUST 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
strabag nivel 1
CELCO 2020
rigips
ERBASU CONSTRUCT
hilti
ssab ag antrepriza generala
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AICPS_30
econet
AHK 2018
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere