Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - RISE with SAP sustine transformarea rapida a organizatiilor in companii inteligente
RISE with SAP sustine transformarea rapida a organizatiilor in companii inteligente
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 10 Feb 2021 12:02
SAP anunta lansarea RISE with SAP, un pachet ce isi propune sa accelereze transformarea organizatiilor in Companii Inteligente.
RISE with SAP ofera clientilor aflati in orice etapa a transformarii digitale un mod complet nou de reconfigurare a proceselor prin tehnologii inteligente, pentru a obtine rezultate superioare in business. Alaturi de ecosistemul puternic de parteneri, SAP promite un time-to-value rapid, precum si flexibilitate pentru a face fata schimbarii - totul fara investitii initiale ridicate.
„Tensiunile geopolitice, provocarile de mediu si pandemia sunt factori care forteaza business-urile sa faca fata schimbarilor mai accelerat ca oricand. Companiile care isi pot adapta rapid procesele de business vor prospera - iar SAP le poate sprijini in acest sens. Acesta este scopul pachetului RISE with SAP - ajuta clientii sa descopere continuu noi modalitati de a conduce business-uri in cloud, totul pentru fi cu un pas inaintea industriei lor”, a declarat Christian Klein, CEO SAP.
Oferit pe baza de abonament, pachetul RISE with SAP integreaza SLA, partea operationala si asistenta. Abordarea holistica va ajuta companiile sa isi transforme cu adevarat businessul, depasind simpla migratie tehnica catre cloud, pentru a permite o transformare continua. Impreuna cu ecosistemul de parteneri, SAP va ghida companiile in transformarea afacerii lor astfel:
Reconfigurarea proceselor de business:
Business Process Intelligence are la baza modelul de afaceri SAP si expertiza proceselor obtinuta din colaborarea cu peste 400.000 de clienti din 25 de industrii. Clientii pot analiza continuu performanta proceselor lor de business, le pot compara cu standardele din industrie si le pot adapta cu usurinta la noile cerinte si nevoi de business. Procesele de business pot integra componente inteligente gratie unei conexiuni directe cu fluxul de lucru SAP, Robotic Process Automation (RPA) si alte servicii de Inteligenta Artificiala (AI).
Activarea migratiei tehnice:
Instrumentele si serviciile SAP sprijina parcursul tehnic si ofera time-to-value intr-un mod accelerat, sustinut de ofertele ecosistemului SAP. Acestea includ servicii automatizate pentru a facilita migrarea catre arhitecturi de solutii modulare si standard, ceea ce va genera un consum mai rapid de inovatie in cloud, precum si asistenta din partea arhitectilor tehnici, totul pentru o migrare fara probleme si adoptarea rapida.
Infrastructurile cloud ale clientilor, ce ruleaza intr-un centru de date SAP sau prin intermediul unui hyperscaler la alegere, pentru a beneficia de capabilitati de Infrastructure-as-a-Service fara blocarea datelor si a sistemului.
Construirea unei Companii Inteligente (Intelligent Enterprise):
Business Technology Platorm furnizeaza un singur strat semantic intr-o companie, oferind baza pentru o transformare holistica a business-ului. Aceasta abordare ajuta la mentinerea nucleului curat si permite un consum mai facil:
- Usor de completat, extins si integrat cu ajutorul SAP, partenerilor si a solutiilor terte, utilizand acelasi model de date si platforme de servicii ca aplicatiile SAP
- Peste 2.200 de API-uri pentru a asigura integrarea in sisteme on-premise, cloud si non-SAP
- Coordonarea si planificarea la nivel de companie in timp real, precum si furnizarea de date de inalta calitate pentru scenarii de analytics, planificare si AI, gratie unui singur layer de date semantice
- Capabilitati superioare de lo-code sau no-code pentru a extinde solutiile SAP, RPA inteligent pentru automatizare, precum si un serviciu workflow de top pentru a schimba procesele din mers.
SAP S / 4HANA Cloud cu RPA si Inteligenta Artificiala incorporate, analiza avansata de date si optiuni de implementare flexibile, in functie de complexitatea clientilor.
Acces unificat la una dintre cele mai mari retele de business din lume, inclusiv furnizorii, logistica si retelele asset intelligence ale SAP, permitand companiilor sa isi gestioneze integral lantul de aprovizionare, pentru a reactiona mai rapid la conditiile de piata aflate intr-o continua schimbare.
 
man and machinehiltiVideoConfAC-iulALLBIMALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
Ubitech
strabag nivel 1
CDS
BALTIC
viarom
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
grundfos
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
noark
MAKITA
leviatan
rigips
FRONTALE
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
BA 2023
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica