Agenda Constructiilor
Luni, 05 Iunie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - Softelligence: Crestere de 33% a cifrei de afaceri, la 18,5 milioane euro, in 2022
Softelligence: Crestere de 33% a cifrei de afaceri, la 18,5 milioane euro, in 2022
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 20 Mar 2023 13:13
Softelligence, furnizor de solutii si servicii de digitalizare pentru banking si asigurari, a inregistrat in 2022 o cifra de afaceri consolidata la nivel de grup de 18,5 milioane euro, in crestere cu 33% fata de anul financiar precedent, cand acest indicator s-a ridicat la 13,9 milioane euro.
Dezvoltarea a fost asigurata de proiectele de transformare digitala, de data analytics si dezvoltare de software, livrate atat pe plan local, cat si catre clienti din Marea Britanie si Statele Unite.
„In ultimii trei ani, bancile, companiile de asigurare si alte organizatii financiare non-bancare au inteles ca desi natura activitatii lor implica in principal minimizarea riscului de orice fel, lucru care de cele mai multe ori are un efect important asupra vitezei cu care adopta schimbari, cerintele clientilor pe care ii servesc, ca orice alta entitate comerciala, sunt in continua schimbare si transformare in special in zona digitala si nu pot fi ignorate. Astfel, companiile se arata mult mai deschise catre schimbare decat in trecut, catre transparentizarea relatiei cu consumatorii si, deci, dornice sa se implice in procese de digitalizare complexe. Ne bucuram ca avem ocazia, datorita solutiilor si serviciilor pe care le oferim, sa sprijinim organizatii financiare de prestigiu sa parcurga aceasta revolutie tehnologica ”, afirma Adrian Blidarus, CEO al grupului Softelligence.
Planurile de dezvoltare includ si angajarea a peste 100 de specialisti pana la final de an. In prezent, la nivel de grup, Softelligence are 270 de angajati.
“In ciuda tendintei globale anuntate de marii giganti tech, la Softelligence vom avea deschise constant, pe tot parcursul anului, un numar de noi pozitii atat pentru centrele de dezvoltare software din Romania, la Bucuresti si Craiova, cat si extern, in Macedonia, la Skopje si in Marea Britanie, la Londra. In acest moment, cautam in special Java Developers si Data Engineers dar, pe viitor, preconizam ca vom deschide roluri pentru .NET, Big Data, Data Science, Python si machine learning”, precizeaza Andreea Fasui, Head of People in cadrul Softelligence.
Pentru crearea si dezvoltarea unui centru european de excelenta in consultanta si transformare digitala si extinderea operatiunilor cu noi filiale in Europa in 2022, Softelligence a fost recompensata recent cu premiul eFinance la categoria e-Technology and Consultancy.
Softelligence este un partener tehnologic si de consultanta traditional al sectorului serviciilor bancare si de asigurari si a incheiat anul precedent cu realizari majore, cum ar fi lansarea sucursalei digitale TBI Bank in Grecia, in mai putin de sase luni de la demararea proiectului. In prezent deruleaza un proiect de regandire a experientei clientilor pentru linia de asigurari de sanatate a Omniasig Vienna Insurance Group.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
vailantVideoConfAC-iulhiltiALLBIMman and machine
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
In curand apare editia
MAI 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 174 (Mai 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
strabag nivel 1
MAKITA
BALTIC
FRONTALE
leviatan
leviatan
rigips
grundfos
viarom
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
CDS
ERBASU CONSTRUCT
theda mar

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023