Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - SOFTONE: Crestere de peste 80% a vanzarilor, inregistrata in anul 2022
SOFTONE: Crestere de peste 80% a vanzarilor, inregistrata in anul 2022
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 22 Feb 2023 12:34
SoftOne Romania, parte a grupului elen SoftOne Group, a inregistrat o cifra de afaceri in crestere cu peste 80% in 2022 fata de anul precedent. Astfel, compania a avut o crestere de 55% a numarului de clienti noi si o crestere cu 30% a vanzarilor solutiilor in Cloud.
„Chiar daca si in anul 2022 mediul de business a fost marcat deopotriva de incertitudini financiare, cat si geo-politice, rezultatele pe care le-am obtinut demonstreaza ca solutiile pe care le dezvoltam sunt acum o necesitate pentru companiile mici si mijlocii din Romania. Initiativele de digitalizare ale Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala, precum implementarea SAF-T, e-Factura si e-Transport, au reprezentat de asemenea un factor important in decizia de digitalizare a companiilor, iar cresterea noastra a fost determinata si de faptul ca solutiile SoftOne sunt 100% compatibile cu noile reglementari in vigoare. In continuare, prioritatea SoftOne ramane aceea de a oferi clientilor cele mai avansate si inovatoare solutii de business in Cloud, astfel incat procesul de transformare digitala sa devina accesibil si usor de implementat pentru orice afacere", a declarat Alexandra Lucescu, Director General SoftOne Romania.
In anul 2022, SoftOne a lansat Soft1 Series 6, o noua versiune a platformei sale software, cu o interfata de utilizare mai intuitiva si mai rapida, precum si cu functionalitati imbunatatite, pentru a sustine procesul de transformare digitala al companiilor pas cu pas, astfel incat organizatiile sa obtina valoare adaugata din primul moment. Soft1 Series 6 integreaza noi aplicatii in Cloud, precum WMS, HRMS, Power BI si Business Robotics, dar si module dedicate pentru piata din Romania, precum Soft1 Fintech, SAF-T, e-Factura sau e-Transport.
Mai mult, compania si-a diversificat si portofoliul de solutii software oferite, prin integrarea aplicatiilor Regate pentru automatizarea tuturor operatiunilor de business din teren, Shopranos, o platforma e-commerce B2B inovatoare sau GoRetail. SoftOne a dezvoltat si primul modul Fintech integrat in ERP in parteneriat cu Nordigen, iar 2022 a marcat si lansarea SofOne Training Academy, singura academie de training din industria ERP care are scopul de a forma consultanti Soft1 ERP certificati, unde in primul an de la lansare au participat peste 100 de studenti. Noile sesiuni de training pentru anul 2023 vor avea loc in primavara si toamna acestui an.
In anul 2023, SoftOne estimeaza cresterea cifrei de afaceri cu 50%. Avand ca obiectiv dublarea numarului de clienti in reteaua de parteneri SoftOne, compania isi propune crearea unuia dintre cele mai puternice ecosisteme tehnologice din Romania. De asemenea, datorita demararii programului de Digitalizare a IMM-urilor in anul curent, SoftOne urmareste cresterea cu 50% a vanzarilor de solutii in Cloud, ca urmare a interesului tot mai mare din partea mediului de afaceri pentru digitalizarea operatiunilor prin atragerea fondurilor europene.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
noark
viarom
Acvatot 2019
theda mar
FRONTALE
ness project
quadratum
rigips
leviatan
CDS
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
concelex

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
top 500
econet
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander