Agenda Constructiilor
Sambata, 15 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - SOFTONE: Investitie strategica in Global Sustain, lider in industria ESG
SOFTONE: Investitie strategica in Global Sustain, lider in industria ESG
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 03 Oct 2023 11:32
Noua investitie strategica a Grupului SOFTONE marcheaza o noua etapa importanta in industria business software, facand practicile ESG accesibile tuturor companiilor prin intermediul tehnologiei de ultima generatie.
Grupul SOFTONE, lider in Europa de Sud-Est in dezvoltarea solutiilor business software in Cloud, anunta o investitie strategica in Global Sustain, cea mai importanta companie specializata in servicii de consultanta si solutii ESG (Environmental, Social si Governance) de pe piata elena. Prin aceasta investitie, Grupul SOFTONE achizitioneaza un pachet semnificativ din capitalul social al companiei. Impreuna cu Global Sustain, SOFTONE va infiinta o noua companie dedicata proiectarii platformelor ESG, care se va concentra asupra proceselor de colectare, evaluare si gestionare a datelor legate de practicile de mediu (E), sociale (S) si de guvernare corporativa (G).
Parteneriatul dintre SOFTONE, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii business software inovatoare si Global Sustain, o companie cu o experienta dovedita in crearea strategiilor, raportarii si solutiilor ESG, se va concentra asupra dezvoltarii unor platforme in Cloud care vor permite tuturor companiilor sa respecte reglementarile ESG in continua evolutie, pentru a le sprijini in crearea unor strategii de dezvoltare pe termen lung.
CEO-ul Grupului SOFTONE, Panos Martinis, a declarat: „Facand acest pas, deschidem noi perspective pentru industria business software, aducand doua companii, lider in aria lor de activitate, sub un obiectiv comun. Recunoscand importanta din ce in ce mai mare a industriei ESG si combinand expertiza oferita de Global Sustain cu tehnologiile inovatoare in Cloud dezvoltate de SoftOne, ne dorim sa cream noi platforme care sa permita tuturor companiior sa isi standardizeze si sa isi automatizeze procesele de colectare, evaluare si transmitere a informatiilor ESG. Totodata, suntem mandri ca, prin dezvoltarea acestor platforme, vom aduce problemele de mediu, sociale si de guvernare corporativa in centrul operatiunilor fiecarei companii."
Fondatorul si CEO-ul Global Sustain, Michael Spanos, a sustinut: „Alaturarea noastra cu Grupul SOFTONE ne ofera un avantaj competitiv intr-o era in care criteriile si datele ESG reprezinta o noua realitate pentru un numar tot mai mare de companii. Dezvoltand impreuna solutii digitale inovatoare si servicii imbunatatite, vom permite fiecarei organizatii sa-si mentina pozitia pe piata in industria in care activeaza, respectand in acelasi timp reglementarile ESG. Credem cu tarie ca adoptarea din timp a tehnologiei si a platformelor ESG va permite companiilor sa navigheze cu succes printre reglementarile in continua evolutie, aliniindu-se in acelasi timp cu practicile si tendintele existente pe pietele emergente."
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiABONARE REVISTEALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
noark
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
concelex
CDS
strabag nivel 1
viarom
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
ness project
konsent
Ubitech
siniat
leviatan
MAKITA
quadratum
theda mar

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander