Agenda Constructiilor
Marti, 02 Martie 2021
 
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - TAILENT si ALIANT vor sa "angajeze" roboti software inteligenti in IMM-uri
TAILENT si ALIANT vor sa "angajeze" roboti software inteligenti in IMM-uri
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 20 Ian 2021 14:21
Startup-ul romanesc de tehnologie Tailent, specializat in dezvoltarea de roboti software care permit companiilor sa automatizeze si sa eficientizeze o plaja larga de procese operationale si sa ofere astfel echipei existente posibilitatea sa se concentreze pe activitati mai relevante, democratizeaza accesul la solutiile inteligente de tip Robot Process Automation (RPA) printr-un parteneriat tehnologic cu Aliant, companie specializata in proiectarea si integrarea de solutii de infrastructura si principalul distribuitor de solutii Xerox pe piata din Romania.
Impreuna cu Aliant, Tailent aduce tehnologiile inovatoare de automatizare RPA mai aproape de companiile mici si medii, care cauta sa-si transforme business-ul prin intermediul tehnologiei si sa eficientizeze procese operationale repetitive cu ajutorul robotilor software inteligenti. Cu Tailent Automation Platform, companiile pot integra in activitatea lor roboti software programati special pentru actiuni specifice din domeniul lor si ii pot gestiona usor in fluxul operational.
"Tailent Automation Platform este o solutie eficienta si accesibila catre un ecosistem inovator care ofera companiilor din orice domeniu noi oportunitati de business prin dezvoltarea de roboti software inteligenti si, in acelasi timp, mai multa flexibilitate. Robotii software sunt creati specific pentru procese repetitive sau redundante, intr-un context in care companiile mici si medii au nevoie mai mult ca oricand sa se concentreze pe activitatile relevante din business, si sunt gata sa fie pusi la treaba imediat, grabind procesul de transformare digitala si contribuind la cresterea productivitatii", explica Mario Popescu, CEO Tailent.
Robotii software inteligenti ajuta companiile sa-si atinga obiectivele de automatizare, atat pentru actiuni simple, dar consumatoare de timp, cat si pentru actiuni complexe si costisitoare, care pot fi optimizate prin intermediul tehnologiei. Desi perceputi ca o solutie pentru companiile mari si foarte mari, robotii software au eficienta dovedita in organizatii mici si medii, cu integrare flexibila si scalabila in business.
"Parteneriatul cu Tailent inseamna un nou capitol de consolidare a directiei catre transformare digitala. Inceput in ultimii ani cu o trecere de la vanzarea de echipamente catre Managed Services, Infrastructure-as-a-Service si IT/ Integration/ Support services, urmatorul pas, nu doar logic, dar si cerut de piata, este automatizarea proceselor de business. Astfel, impreuna cu Tailent, putem deservi nevoia de automatizare a companiilor din Romania prin solutii si tehnologii RPA inovatoare, bazate pe o expertiza si eficienta dovedita", a precizat Bogdan Ciubotaru, Chief Commercial Officer la Aliant.
Solutiile Tailent sunt deja utilizate cu succes de companii din industrii precum ospitalitate, servicii profesionale, productie, dar si institutii publice locale. Tailent este in plin proces de extindere atat pe plan local, prin parteneriate strategice cum este cel cu Aliant, cat si pe plan international, prin lansarea pe noi piete din Europa, SUA si Asia. 
 
gamma_2021TERAPLASTALLBIMAUTODESKVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Acvatot 2019
ssab ag antrepriza generala
CELCO 2020
rigips
hilti
strabag nivel 1
hidroplasto
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere