Agenda Constructiilor
Marti, 16 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - TOTALSOFT: Crestere de 16% a afacerilor si de 35% la investitii in primul semestru
TOTALSOFT: Crestere de 16% a afacerilor si de 35% la investitii in primul semestru
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 19 Sep 2022 11:04
TotalSoft, unul dintre cei mai importanti furnizori de sisteme informatice de business din Europa Centrala si de Est, a inregistrat o crestere de 16% a cifrei de afaceri pentru prima jumatate a anului, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. In plus, compania depaseste pragul de 600 de angajati in urma recrutarii a peste 100 de specialisti in ultimele 6 luni. Cresterea echipei, prin atragerea de noi talente din diverse arii de specializare, vine in sustinerea strategiei de business, respectiv continuarea investitiilor in produse noi si existente si extinderea programului de parteneriate, prin care compania tinteste crearea unui amplu ecosistem de business.
TotalSoft continua sa atraga noi parteneri de business, parteneri tehnologici si parteneri strategici cu scopul de a consolida capacitatile de livrare pentru solutiile Charisma, dar si pentru a spori satisfactia clientilor. Procesul de atragere de parteneri a fost extins pe pietele internationale si este sustinut de o crestere cu peste 35% a investitiilor in produse. Rezultatele confirma asteptarile, veniturile din solutiile SaaS oferite de TotalSoft crescand cu peste 50%, in timp ce veniturile recurente reprezinta aproximativ 60% din cifra de afaceri.
Cresterea echipei este esentiala pentru atingerea acestui deziderat, iar printre cei care s-au alaturat echipei TotalSoft in ultimele luni se numara profesionisti in dezvoltare software, consultanti tehnici si de business. Principalele elemente care au facilitat atragerea de resurse valoaroase si au sustinut efortul de recrutare sunt flexibilitatea modului de lucru, alaturi de o diversitate a talentelor pe care compania doreste sa le integreze. Astfel, TotalSoft a vizat o plaja larga de competente, dar si caracteristici, precum varsta, locatie fizica, handicap, cetatenie, etc., deschidere care a ajutat si la extinderea ariei geografice. Printre noii angajati se numara si tineri din Ucraina.
„Situatia din Ucraina ne-a determinat sa ne implicam umanitar si sa ajutam refugiatii nu doar din punct de vedere material, ci si din perspectiva profesionala. Ne-am propus, asadar, sa le oferim posiblitatea de a invata o noua meserie, sa se angajeze in Romania si sa-si poata sustine cheltuielile. Toate acestea au fost realizate cu ajutorul colegilor, care s-au implicat personal atat prin donatii, cat si ca traineri in programe de internship platite si dedicate cetatenilor ucraineni”, a declarat Gorkem Tursucu, CEO TotalSoft.
Pe 20 iunie a fost lansat primul program intensiv de formare pentru consultanti tehnici/SQL developer, ce reuneste 14 cursanti cu cetateniei ucrainiana. In cadrul proiectului nu a fost relevanta pregatirea lor anterioara, ci doar cunostintele minimale de engleza, pentru a facilita comunicarea cu trainerii, cat si dorinta lor de a capata noi competente. La finele intershipului platit, cursantii au fost integrati de catre echipele TotalSoft unde isi vor continua ascensiunea profesionala.
Aceste programe accelerate de cariera se adreseaza tuturor celor care doresc sa-si dezvolte abilitatile de consultanta si programare, cei interesati putand aplica pe pagina careers.totalsoft.ro/contact/, completand codul #bootcamp in campul de comentarii.
 
TotalSoft Bootcamp, mii de aplicanti
Compania va continua in 2022 programele devenite deja traditie, in care zeci de juniori isi pot dezvolta o cariera in IT. Reunite sub numele de TotalSoft Bootcamp, acestea vor reuni anul acesta peste 50 de juniori, selectati dintre mii de aplicanti, care la finalul a doua luni de training intensiv pot fi integrati ca programatori sau consultanti in echipele companiei. Pana la finele anului curent, TotalSoft isi propune sa ajunga la aproximativ 650 de angajati.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTERAWLPLUGALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
CDS
CONCEPT STRUCTURE
ness project
Acvatot 2019
theda mar
noark
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
viarom
concelex
rigips
EDIT-Structural
strabag nivel 1
siniat
MAKITA
leviatan

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander