Agenda Constructiilor
Marti, 18 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - WIZROM: Digitalizarea proceselor, solutie la deficitul de forta de munca din productie
WIZROM: Digitalizarea proceselor, solutie la deficitul de forta de munca din productie
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 25 Mai 2022 10:04
Odata cu iesirea din pandemie, companiile din sectorul productiei se regasesc intr-o situatie dificila, creata de disponibilitatea redusa a mainii de lucru, de instabilitatea lanturilor de aprovizionare, de scumpirea materiilor prime, precum si de cresterile semnificative ale preturilor energiei si gazelor naturale la nivel national si international. Toate aceste presiuni si volatilitati afecteaza eficienta operatiunilor in sectorul de productie. Sectoare-cheie ale economiei romanesti, precum productia industriala, au fost deja afectate de cresterile costurilor energetice si de sincopele din lanturile de aprovizionare, conform unei analize a BNR din urma cu cateva luni.
 
Maturitatea digitala - cheia succesului
Acele companii care atinsesera o maturitate digitala solida inainte de pandemie, cat si cele care au accelerat procesul digitalizarii in timpul pandemiei, au avut un avantaj clar, prin atingerea unui nivel inalt de rezilienta, potrivit unui studiu recent al Deloitte.
Continuarea strategiei de digitalizare este o conditie obligatorie pentru a ramane relevant in cursa profitabilitatii. Automatizarea proceselor interne prin solutii de software de tip ERP sau HR management asigura o functionalitate mult sporita a intregului lant de productie si reduce semnificativ costurile. In plus, aceasta automatizare se va dovedi aproape indispensabila in perspectiva implementarii noului sistem de raportare SAF-T catre ANAF, incepand de anul acesta.
 
Fluiditatea operatiunilor, asigurata prin automatizare
Solutiile de tip Enterprise Resource Planning (ERP) sunt la ora actuala cele mai eficiente instrumente pentru a asigura acest flux neintrerupt de informatii intre departamente. Ele sunt cu atat mai eficiente cu cat sunt mai usor adaptabile la specificul fiecarei companii din zona de productie.
Wizrom are o lunga si bogata experienta de lucru pe piata de productie din Romania. Astfel, Wizrom incearca sa inteleaga cat mai bine nevoile fiecarui client, iar apoi, printr-o implementare personalizata, sa ii asigure o automatizare de succes a proceselor (planificare si raportare) si trasabilitatea fluxurilor de productie. Pana in prezent, Wizrom si-a adjudecat in portofoliul de clienti companii din top 10 al sectorului de productie (alimentar, materiale plastice, structuri metalice, etc.), iar pe baza acestei experiente a dezvoltat un astfel de program care integreaza majoritatea solutiilor pentru procesele de tip tehnologic.
WizPro este unul dintre cele mai popular sisteme ERP in randul companiilor mari din Romania care mentine sub control activitatile financiar-contabile, de gestiune, logistica, vanzari, productie, precum si gestiunea mijloacelor fixe. Aplicatia software ofera integrare si automatizare pentru toate aceste elemente de baza din activitatea oricarei companii si adauga in plus functiile CRM pentru managementul relatiei cu clientii, management de proiect, fluidizarea activitatilor de mentenanta si service si planificare a productiei.
 
Raportarea SAF-T catre ANAF, automatizata de catre specialistii Wizrom
WizPro are o flexibilitate crescuta, care-i permite sa adauge de-a lungul timpului diverse instrumente sau alte solutii necesare specific unei companii. La aceasta se adauga o interfata user-friendly, care ii asigura o rata mare de succes in implementarea efectiva in randul angajatilor.
Aceasta flexibilitate se va dovedi extrem de utila in perspectiva implementarii obligatorii, din 2022, a formularului electronic de raportare a informatiilor financiar - contabile SAF-T catre ANAF. Prin programele dedicate Wizrom, companiile din sectorul industrial pot avea un proces de raportare simplificat si automatizat, care colecteaza informatii financiare din pana la 14 surse. Specialistii Wizrom au fost implicati direct in consultarile initiate de ANAF in procesul de pregatire a acestui tip de raportare si detin un know how valoros pe aceasta tema.
Peste 4.100 de clienti au incredere in solutiile Wizrom, dovada fiind cele peste 40.000 de licente instalate in organizatii cu cifre de afaceri de peste 10 milioane de euro, dar si in intreprinderi mici si mijlocii din aproape toate industriile, inclusiv din sectorul manufacturier.
 
*** Articol realizat de specialistii de la Wizrom, dezvoltator de aplicatii digitale pentru afaceri.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTEhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
quadratum
EDIT-Structural
noark
CDS
viarom
leviatan
ness project
Acvatot 2019
siniat
theda mar
Ubitech
rigips
concelex
konsent

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander