Agenda Constructiilor
Miercuri, 15 Iulie 2020
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - DELOITTE: Cursuri de securitate cibernetica in IoT si AI in parteneriat cu CertNexus
DELOITTE: Cursuri de securitate cibernetica in IoT si AI in parteneriat cu CertNexus
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 16 Oct 2019 11:56
Deloitte Academy, divizia de training a Deloitte Romania, organizeaza in tara noastra primele cursuri de securitate cibernetica in domeniul Internet of Things (IoT) si al inteligentei artificiale (Artificial Intelligence - AI), in urma unui parteneriat cu CertNexus, furnizorul global de certificari in tehnologie pentru profesionistii din IT, business si securitate. Noile programe de certificare pe care Deloitte Academy le adauga in portofoliul de training largesc cunostintele expertilor in IT si securitate si le valideaza competentele cu ajutorul unui plan de studiu recunoscut la nivel global si in urma unor examene dificile. Programul de cursuri ale Deloitte Academy va include si traininguri de raspuns la incidente si de scriere de cod in mod securizat in urma acestui parteneriat.
"Un raport recent Gartner estimeaza ca, pana in 2020, vor exista 5,8 miliarde de echipamente IoT la nivel mondial, iar IDC a previzionat ca bugetele investite in IoT la nivel global vor ajunge la 745 de miliarde de dolari americani in cursul acestui an. Inteligenta artificiala este, de asemenea, un domeniu in crestere, intr-un ritm tot mai accelerat. Ambele domenii ofera noi oportunitati, insa ridica si riscuri de securitate, de aceea organizatiile au nevoie de profesionisti foarte bine pregatiti pentru a reusi in acest mediu", a declarat Andrei Ionescu, Partener Consultanta in Managementul Riscului, Deloitte Romania.
George Daniliuc, Manager Deloitte Academy Romania, a adaugat: "Tehnologia si amenintarile specifice evolueaza, iar profesionistii in securitate cibernetica trebuie sa tina pasul prin largirea competentelor. In urma adaugarii acestor noi cursuri in portofoliul nostru, putem ajuta companiile sa isi pregateasca expertii care sunt responsabili de prevenirea si rezolvarea situatiilor de acest gen, pentru a putea reduce timpul in care detecteaza si raspund un atac. Aceste nevoi sunt cu atat mai importante pentru companiile carora li se aplica GDPR si Directiva NIS, care prevad intervale de timp foarte scurte pentru a detecta incidentele de securitate cibernetica si a le rezolva".
***
Deloitte Academy Romania organizeaza cursuri recunoscute international in domenii precum securitate cibernetica, confidentialitatea datelor, audit, fiscalitate, domeniul juridic, consultanta. Obiectivul sau este sa imbunatateasca nivelul de cunoastere si de expertiza in randul clientilor si partenerilor Deloitte, pentru a raspunde nevoilor prezente ale pietei si a anticipa nevoi viitoare. Toti instructorii Deloitte Academy Romania sunt experti activi in domeniile in care predau, putand sa impartaseasca din experienta si cunostintele pe care le-au dobandit in proiectele de care se ocupa. 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulTeraSteelCOVID-19AUTODESKALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
CELCO 2020
rigips
ssab ag antrepriza generala
ERBASU CONSTRUCT
elmas 2017
Acvatot 2019
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
hilti
C4E FORUM
FPSC_2019
ef-de-n
AHK 2018
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere