Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - AHK organizeaza Gala aniversara AHK - 20 de ani in Romania, pe 1 septembrie
AHK organizeaza Gala aniversara AHK - 20 de ani in Romania, pe 1 septembrie
Expozitii & Conferinte Publicat de Stelian DINCA 23 Aug 2022 11:08
Un total de 12 proiecte initiate si dezvoltate de opt companii si o fundatie, membre ale Camerei de Comert si Industrie Romano-Germane (AHK Romania) au intrat pe lista scurta in competitia organizata de AHK Romania pentru recompensarea rezultatelor deosebite in afaceri. Lista poate fi consultata pe site-ul ahkawards.ro.
Castigatorii vor fi anuntati in cadrul Galei aniversare AHK- 20 de ani in Romania, care va avea loc in data de 1 septembrie la Palatul Parlamentului.
Cele opt companii sunt: Albis Plastic, Bayer, Draxlmaier Automotive, Bosch Group in Romania, E.ON Romania, Lidl Romania, BCR, Clariant Products Ro si Fundatia Bosch Romania.
In categoria „Business Excellence” au ramas Albis Plastic, pentru inovatia adusa in procesarea plasticului; Bayer, pentru implementarea cu succes a unor tehnici avansate de marketing digital si Draxlmaier Automative, pentru modernizarile facute in domeniul e-Mobility, care i-au permis sa devina in doi ani o uzina producatoare de componente de inalta tehnologie si de baterii.
In categoria „Our employees - our success” (Angajatii nostri-succesul nostru) Bosch Group Romania s-a calificat cu doua proiecte: unul pentru initierea unui program de cooperare cu universitatile pentru pregatirea noilor generatii, celalalt pentru primul program de formare al angajatilor cu rol de conducere. Tot in aceasta categorie a intrat si Draxlmaier Automative, cu initiativa sa de creare a unui sistem transparent si digitalizat de dezvoltare si administrare a competentelor angajatilor.
A treia categorie din cadrul competitiei este „Responsability for the future” (Responsabilitate pentru viitor), in cadrul careia au fost selectate E.ON Romania, pentru implementarea unui program de CSR privind iluminatul in scoli prin sistemul LED, Fundatia Bosch Romania, pentru initiativa EduCare de imbunatatire a accesului la educatie pentru copiii din grupurile defavorizate si Lidl Romania, pentru proiectul „Cu apele curate”, initiativa de colectare a plasticului din fluviul Dunarea.
Categoria „Innovation and New Technologies” (Inovatie si noi tehnologii) recunoaste meritele companiilor Bayer, pentru realizarea proiectului de transformare digitala din domeniul agricol (ferme);BCR, pentru crearea centrului de inovatie antreprenoriala- „InovX-BCR Accelerator” si Clariant Products Ro, pentru producerea de biocombustibili avansati din reziduurile agricole, care sa contribuie la decarbonizarea domeniului transporturilor.
„Implinim 20 de ani de prezenta neintrerupta in Romania, 20 de ani de succes in promovarea relatiilor economice bilaterale intre Germania si Romania. Consideram ca este momentul propice pentru a premia initiativele romano-germane de succes care contribuie la dezvoltarea sustenabila a businessului din aceasta tara.
Cei zece membri ai juriului au avut o tema grea, nu numai datorita numarului mare al proiectelor depuse, ci si datorita calitatii acestora. Diferentierea a fost dificila, proiectele fiind, multe dintre ele, exceptionale. Acest lucru arata, la randul sau, cat de valoroasa, durabila si avansata din punct de vedere tehnologic este comunitatea de afaceri romano-germana aici, in Romania. O baza excelenta pentru dezvoltarea dinamica ulterioara a relatiilor bilaterale.
Le multumim tuturor participantilor pentru implicare, ii felicitam pentru realizari si ne bucuram sa-i avem alaturi de noi la Gala aniversara din 1 septembrie”, a mentionat Sebastian Metz, Director General si membru in Consiliul Director al AHK Romania.
Este primul an in care AHK Romania acorda premii bilaterale prin care sunt recunoscute si promovate eforturile si rezultatele obtinute de companii sau proiectele acestora in actualul context economic. Cele 12 proiecte finaliste au fost selectate dintr-un total de 68 de aplicatii, de catre un juriu format din oameni de afaceri, ziaristi, reprezentanti ai societatii civile si ai mediului universitar, impreuna cu AHK Romania.
 
hiltiABONARE REVISTESISECAMALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
EDIT-Structural
leviatan
SSAB
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
Acvatot 2019
BogArt
noark
Arduro
MAKITA
SIGM
CDS
siniat
concelex
quadratum
theda mar
rigips
CONCEPT STRUCTURE
ness project
viarom
konsent
Ubitech

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander