Agenda Constructiilor
Luni, 27 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - CONSTRUCT-AMBIENT EXPO: Maine incepe evenimentul #reCONSTRUIM
CONSTRUCT-AMBIENT EXPO: Maine incepe evenimentul #reCONSTRUIM
Expozitii & Conferinte Publicat de AG&F 13 Mar 2019 18:26
Organizatorii hackathon-ului NOVEMBarh, desfasurat in noiembrie 2017 si 2018 cu peste 300 de arhitecti si specialisti parteneri, aduc in cadrul CONSTRUCT – AMBIENT EXPO 2019, la a-II-a editie, un nou concept inspirat de hackathon, denumit #reCONSTRUIM. Pana la acest eveniment, programat sa inceapa la data de 14 martie a.c., ora 10.00, in pavilionul B3 al complexului expozitional Romexpo – Bucuresti, in sala Titulescu, avand ca subiect „Riscul – siguranta in constructii, vechi si noi – securitate la incendiu, cutremur, riscuri, scoli, gradinite, spitale sigure”, a ramas astfel mai putin de o zi!
#reCONSTRUIM afirma nevoia unei reevaluari a prioritatilor profesionale si a prioritatilor publice in domeniul constructiilor.
#reCONSTRUIM este summitul de 4 zile al profesionistilor din constructii si specialistilor parteneri din domenii conexe si un eveniment asociat CONSTRUCT – AMBIENT EXPO. Formatul de eveniment imbina networking-ul cu dezbateri tematice si sesiuni intensive de prezentari concise, de tip pitch.
#reCONSTRUIM se adreseaza profesionistilor din domeniul constructiilor – arhitecti, ingineri, constructori, dezvoltatori, finantatori, facility manageri etc.; specialistilor din domenii conexe: avocati si economisti, oameni de business, antreprenori, specialisti in comunicare, publicitate, design thinking, sociologi etc.; studentilor de la facultatile de profil; profesionistilor din administratia locala si centrala; publicului larg, beneficiarului de spatiu construit, interesat de o calitate mai buna a vietii, in spatiile in care locuieste, lucreaza, isi petrece timpul.
#reCONSTRUIM este cadrul necesar pentru rezolvari cu adevarat functionale pentru patru capitole majore:
14 martie: RISC – Siguranta in constructii, vechi si noi – securitate la incendiu, cutremur, riscuri, scoli, gradinite, spitale sigure.
15 martie: LEGISLATIE – Constructii, domeniu strategic – codul constructiilor, ITP pentru constructii, sincronizare legislativa, simplificarea procesului de avizare, domeniu strategic 2019-2028, certificarea operatorilor economici in constructii.
16 martie: SUSTENABILITATE – De la educatie la solutii smart, arhitectura in scoala primara, metode locale de implementare a inovatiilor si a principiilor sustenabile in orasele si locuintele noastre, GIS, BIM, NZEB, eficienta energetica, IoT.
17 martie: FINANCIAR – ce platim: concept/ santier/ exploatare, contabilitate, economia preventiei, criterii de performanta in exploatarea constructiilor, suprataxarea cladirilor neconforme, parteneriate responsabile cu sectorul bancar, asigurarea imobilului, a firmei sau a persoanei, workplace, property & facility management.
Cresterea nesustenabila din ultimii ani a unei piete in convulsii, cu cerere distorsionata, cu legislatie stufoasa si interpretabila, cu beneficiari care spera in garantii inexistente, ne expune unor efecte de tip domino, similare cu cele ale crizei financiare din 2008. In lipsa unor masuri imediate, de preventie, efectele acestei crize iminente vor fi mult mai profunde si mai grave ca implicatii atat sociale, cat si financiare, avertizeaza organizatorii. Insa, prin intermediul #reCONSTRUIM, pot fi identificate solutii pertinente pentru multe din problemele actuale. Pentru informatii suplimentare si inscrieri, click aici!
 
 
VideoConfAC-iulhiltiTERAPLASTman and machineALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
rigips
BALTIC
Acvatot 2019
BMI_Icopal
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
FRONTALE
strabag nivel 1
CDS
leviatan
viarom
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023