Agenda Constructiilor
Sambata, 04 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - CONSTRUCT EXPO: Patru zile dedicate celui mai mare targ de constructii din Romania
CONSTRUCT EXPO: Patru zile dedicate celui mai mare targ de constructii din Romania
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 07 Apr 2016 09:02
Romexpo organizeaza, in perioada 7 - 10 aprilie 2016, cele mai importante targuri din domeniul constructiilor si instalatiilor din Romania, companii autohtone si internationale urmand a-si expune noutatile si a-si prezenta produsele si serviciile pe parcursul a patru zile. Construct Expo, cel mai mare targ de constructii din tara noastra, va fi organizat si de aceasta data in paralel atat cu Ambient si Romtherm, expozitii dedicate amenajarilor interioare si instalatiilor, cat si cu evenimente importante din alte sectoare conexe: Mobila Expo, Romenvirotec, Expo Flowers & Garden si Antique Market.
 
Targurile se adreseaza atat publicului larg, cat si firmelor si specialistilor care doresc sa fie la curent cu noile tendinte si investitiile din domeniu, atat din Romania, cat si la nivel european.
 
Construct Expo este cel mai mare targ de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii din Romania si reprezinta un punct de atractie pentru antreprenorii si expertii in constructii, dar si pentru publicul larg interesat de echipamente si utilaje pentru uz propriu. Vizitatorii vor fi invitati sa asiste la demonstratiile live organizate de companiile expozante, in cadrul carora reprezentantii acestora vor exemplifica modul de functionare al echipamentelor comercializate. Peste 150 de firme de top in domeniul constructiilor si-au anuntat prezenta la editia din 2016 a targului.
 
Ambient Expo este locul unde peste 70 de companii din sectorul home&deco sunt asteptate sa prezinte si sa comercializeze game noi de produse ale unor branduri cunoscute la nivel mondial, in privinta: decoratiunilor textile, tapetului, corpurilor de iluminat, sistemelor pentru finisaje, mobilierului de interior si exterior, obiectelor sanitare, saunelor si piscinelor. Evenimentul se adreseaza atat companiilor care activeaza in domeniul amenajarilor de interior si exterior, cat si publicului larg, interesat de noutatile din tehnologie si design. In cadrul evenimentului, vor avea loc numeroase lansari de game si colectii de obiecte destinate amenajarii oricarui tip de spatiu.
 
Romtherm este platforma ideala atat pentru prezentarea produselor si serviciilor din domeniul termotehnic si al instalatiilor, cat si pentru facilitarea intalnirilor directe dintre consultanti, contractori sau utilizatori finali, ce provin din: retail, sectorul public, comercial sau industrial.
 
Devenit deja traditie, Romenvirotec, expozitie internationala pentru tehnologii si echipamente de protectia mediului, isi asteapta vizitatorii la cea de a XXIII-a editie cu un concept cu totul nou, in care Pavilionul C6 va deveni timp de 4 zile un "oras eco-friendly", cu zone de relaxare urbana si spatii verzi. Prin editia 2016 a Romenvirotec, Romexpo vrea sa faciliteze accesul publicului larg la cele mai noi informatii despre tehnologiile inovatoare de mediu, sa creeze un dialog constructiv despre normele europene in vigoare si sa apropie oamenii si companiile care isi dedica timpul si resursele Mediului.
 
Program de vizitare:
·         7-9 aprilie 2016 (joi-sambata): intre orele 10.00 si 18.00;
·         10 aprilie 2016 (duminica): intre orele 10.00 si 16.00.
 
Loc de desfasurare:
·         Ambient Expo - in Pavilioanele Central si C1 si pe Platforma exterioara V4 si B1;
·         Construct Expo - in Pavilionul Central, pe Aleea Principala - platformele exterioare 10, 11, V5 si V6, in jurul inelului exterior al Pavilionului Central - platformele exterioare 1 si 2;
·         Expo Flowers & Garden - in Pavilionul C1 si pe Platformele exterioare C1, B1, 5 si 10;
·         Mobila Expo - in Pavilioanele C4 si C5;
·         Romenvirotec - in Pavilionul C6;
·         Antique Market - pe Platforma exterioara 5.
 
Biletul de intrare pentru adulti si studenti costa 10 lei/zi, pentru toate targurile gazduite in perioada 7-10 aprilie 2016. Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita. Biletele pot fi achizitionate si online, prin accesarea platformei de vanzare de bilete de pe website-ul fiecarui eveniment: www.ambient-expo.ro, www.constructexpo.ro, www.mobila-expo.ro, www.expoflowers.ro, www.romtherm.ro, www.romenvirotec.ro si www.antiquemarket.ro.
 
Standul publicatiilor Agenda Constructiilor si Fereastra poate fi vizitat in toate cele patru zile ale expozitiei, la standul 12 din Pavilionul C2.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMACADTeraSteelCOVID-19
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere