Agenda Constructiilor
Sambata, 22 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - Daikin participa la ISH 2021 si promite emisii de carbon zero, pana in anul 2050
Daikin participa la ISH 2021 si promite emisii de carbon zero, pana in anul 2050
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 18 Mar 2021 16:24
Daikin, cel mai important producator de aer conditionat la nivel global, participa in calitate de partener principal la ISH 2021, unul dintre cele mai mari evenimente ale industriei de incalzire, aer conditionat si tehnologii regenerabile. „Transform with Daikin” este sloganul sub care compania va lua parte la aceasta editie, unde va sustine o serie de seminarii ce se vor concentra pe trei elemente cheie: sustenabilitate, calitatea aerului interior si sprijinirea unei economii circulare prin reutilizarea agentilor frigorifici.
Daikin va prezenta cele mai noi tendinte in materie de tehnologii eficiente si durabile de incalzire, climatizare si de proiectare a sistemelor inteligente pentru locuinte, dezvoltate in linie cu promisiunea la nivel global a grupului, de a ajunge la zero emisii de carbon pana in 2050. Pompele de caldura reprezinta focusul prezentei Daikin la editia de anul acesta a targului ISH, ca solutii de incalzire eficiente din punct de vedere energetic. Acestea sunt produse inovatoare atat pentru incalzire, cat si pentru racire, ce transforma aerul exterior in energie. Printre beneficiile pe care le ofera, se numara randamentul imbunatatit, un impact redus asupra mediului si confort ridicat pe tot parcursul anului.
“Din punctul nostru de vedere, pompele de caldura reprezinta un pilon important in reducerea emisiilor de dioxid de carbon si, totodata, o solutie sustenabila si mai eficienta energetic pentru beneficiari”, spune Carl Lievens, Managing Director Daikin Central Europe.
Editia de anul acesta a evenimentului ISH se va desfasura pentru prima data in format digital si va avea loc in perioada 22-26 martie. In cadrul dezbaterilor care vor avea loc pe toata perioada targului vor fi aduse in prim plan cele mai importante subiecte ale momentului: protejarea mediului, conservarea resurselor prin utilizarea energiilor regenerabile, dezvoltarea solutiilor digitale si a tehnologiilor inteligente.
"Daikin este liderul industriei de HVAC si o forta motrica pentru promovarea pompelor de caldura eficiente din punct de vedere energetic, in conformitate cu Pactul verde european. Ne bucuram ca putem aduce in atentia clientilor si partenerilor din intreaga lume, in cadrul unuia dintre cele mai relevante evenimente din sectorul nostru de activitate, inovatiile pe care grupul le ofera si pe care le dezvolta in permanenta. Acesta este angajamentul nostru fata de industrie si mediul inconjurator", spune Daniel Vasile (foto), Managing Director Daikin Romania.   
Expansiunea urbana se afla pe un trend ascendent in intreaga lume, aproape 70% din populatie traind in orase. Pana in 2040, se estimeaza ca numarul consumatorilor noi de electricitate va creste cu 45 de milioane in fiecare an, iar cererea de energie pe plan mondial va fi mai ridicata cu 80% fata de 2010. Totodata, pana in 2050 numarul cladirilor dotate cu sisteme de aer conditionat va fi de 3,5 ori mai mare decat in prezent, iar emisiile de carbon vor atinge valori cu peste 50% mai mari comparativ cu 2010.  
Pentru a raspunde acestor tendinte care se prefigureaza, dar si nevoilor curente cu privire la protejarea mediului inconjurator, Daikin ofera solutii eficiente si se angajeaza sa reduca emisiile de gaze cu efect de sera generate pe parcursul intregului ciclu de viata al produselor.
***
Daikin Airconditioning Central Europe a fost fondata in 1999 cu sediul in Viena, Austria. Portofoliul companiei cuprinde produse si solutii pentru incalzire, racire, ventilatie, aer conditionat si refrigerare. Aproximativ 410 angajati sunt responsabili pentru operatiunile de vanzari si servicii in 16 tari din Europa Centrala si de Est (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Ungaria, Romania, Bulgaria, Moldova, Slovenia, Serbia, Croatia, Bosnia si Hertegovina, Macedonia de Nord, Muntenegru, Kosovo, Albania, Polonia).
Daikin Europe N.V. este o filiala detinuta in totalitate de Daikin Industries Limited si un important producator european de aparate de aer conditionat, sisteme de incalzire si echipamente frigorifice, cu aproximativ 6946 de angajati in toata Europa si fabrici importante in Belgia, Republica Ceha, Germania, Italia, Turcia si Marea Britanie. La nivel global, Daikin este recunoscut pentru abordarea sa ca pionier in dezvoltarea produselor, pentru calitatea si versatilitatea de neegalat a solutiilor sale integrate. Cu o experienta de peste 90 de ani in proiectarea si fabricarea tehnologiilor de incalzire si racire, Daikin este lider de piata in tehnologia pompelor de caldura.
 
SISECAMABONARE REVISTEALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
BogArt
EDIT-Structural
siniat
quadratum
Acvatot 2019
concelex
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
konsent
rigips
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
strabag nivel 1
theda mar
viarom
CDS
noark
MAKITA
ness project

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
AICPS_30
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander