Agenda Constructiilor
Duminica, 02 Aprilie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - eDevize inoveaza de 10 ani procesele de evaluare si ofertare in constructii
eDevize inoveaza de 10 ani procesele de evaluare si ofertare in constructii
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 31 Aug 2022 16:45
Acum 10 ani lansam eDevize Esential, singurul program cu care puteai sa faci devize cap-coada in mod gratuit. In 2022, eDevize Esential inca exista si este in continuare singurul program cu care poti face devize cap-coada. In plus, datorita celor peste 50.000 de utilizatori care au incercat eDevize, portofoliul nostru s-a marit considerabil.
Pe langa varianta Esential, acum avem: eDevize Plus care ajuta constructorii si proiectantii sa lucreze mult mai rapid, eDevize Enterprise care este solutia completa pentru proiectele de constructii, module pentru analiza de profit si module ofertare avansata si pentru proiecte cu fonduri private.
 
Cei 10 de la prima lansare au fost unii de continua invatare, de crestere de la nivelul unei firme de apartament la un brand foarte puternic in piata dar in primul rand de discutii permanente cu utilizatorii nostri, discutii care ne-au ajutat sa ajungem in punctul in care sa lansam SEAP Expert, produsul care schimba cu adevarat modul in care se oferteaza proiectele cu finantare publica.
Daca pana acum, un inginer de ofertare putea petrece pana la doua saptamani doar cu introducerea si redactarea articolelor dintr-o licitatie, acum toata aceasta munca inseamna doar 2-3 apasari de buton. Practic, doar introduce codul licitatiei sau o cauta in lista pusa la dispozitie in eDevize si apasa butonul ‘Preia’.
 
 
In eDevize investitiile de pe SEAP sunt disponibile cu articolele din listele de cantitati (formularele F3) deja introduse in devize, iar, in plus, descrierea articolelor si materialele explicitate sunt exact ca in formulare (inclusiv daca descrierea a fost modificata de proiectant). Se gasesc in program inclusiv investitiile ale caror formulare sunt scanate!
SEAP Expert nu numai ca schimba modul in care se oferteaza proiectele cu fonduri publice dar scuteste timpi de lucru extrem de mari de la oameni care au expertiza si care pot sa oferteze in acelasi timp mult mai multe proiecte,  sau pur si simplu sa se axeze, in timpul suplimentar, pe lucruri care pot aduce mult mai multa valoare proiectului, cum ar fi sa se documenteze despre inovatii. Tinand cont de criza de forta de munca din constructii, am spune ca orice ora castigata este importanta. 
 
Daca vreti sa vedeti cum functioneaza noul SEAP Expert dar si alte functii foarte utile in ofertare, va invitam la seminarul nostru gratuit din data de 07.09.2022, la ora 10:00 pe zoom.
In cazul in care deja v-ati hotarat ca vreti sa folositi eDevize, accesati “Incearca eDevize” pentru a va crea un cont. Utilizand codul promotional “Agenda” beneficiati de ajutor personalizat, de la oamenii din echipa eDevize, pentru prima dumneavostra licitatie in eDevize.
 
 
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
man and machineVideoConfAC-iulhiltiALLBIMTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
leviatan
CELCO 2020
BALTIC
CDS
viarom
rigips
Ubitech
BMI_Icopal
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
FRONTALE
MAKITA
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023