Agenda Constructiilor
Joi, 23 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - EUROCONSTRUCT: Editia 96 a conferintei incepe la Dublin, pe 30 noiembrie 2023
EUROCONSTRUCT: Editia 96 a conferintei incepe la Dublin, pe 30 noiembrie 2023
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 17 Nov 2023 12:36
Urmatoarea editie a Euroconstruct, cea mai mare conferinta derulata la nivel european pe piata de constructii, va avea loc in perioada 30 noiembrie - 1 decembrie 2023, la Dublin, in Irlanda. Ajuns la a editia cu numarul 96, in cadrul evenimentului vor fi prezentate, printre altele, evolutia sectorului de constructii pana in anul 2026 si cele mai recente previziuni macroeconomice pentru Europa. De asemenea, evenimentul va aborda si o tema speciala, referitoare la adoptarea tehnologiilor moderne de constructii, digitalizare si inovare la nivelul industriei europene de constructii. 
"Pe masura ce economiile se extind si pietele muncii sunt sub presiune, cererea din ce in ce mai mare pentru cladiri si infrastructura impune focus pe cresterea eficientei si metode de constructie mai rapide. Declinul productivitatii constructiilor muta tot mai multe activitati specifice in afara santierelor, catre utilizarea de prefabricate si tehnologii modulare. Urmarind o strategie de productie imbunatatita digital si adoptarea solutiilor tehnologice inovatoare, provocarile sectorului de constructii legate de viteza de livrare, calitate, sustenabilitate si productivitate pot fi depasite", au precizat organizatorii Euroconstruct.
Pe data de 30 noiembrie va fi organizata o intalnire pentru socializare, data de 1 decembrie fiind rezervata exclusiv conferintei, avand ca tematici prezentarea perspectivelor macroeconomice europene, analiza industriei europene de constructii (pe sectoare) pana in anul 2026, impactul asupra pietei al cresterii ratelor dobanzilor si majorarii costurilor de constructie, noile tehnologii de constructii, digitalizare, impactul Green Deal asupra lanturilor de aprovizionare din sector si multe altele.
Conferinta face parte dintr-o serie semestriala de prelegeri privind perspectivele pe termen mediu ale pietelor europene de constructii acoperite de reteaua Euroconstruct. Cele 19 tari monitorizate de Euroconstruct sunt Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Irlanda, Italia, Olanda, Norvegia, Portugalia, Spania, Suedia, Elvetia, Marea Britanie, Cehia, Ungaria, Polonia si Slovacia si genereaza aproximativ 95% din valoarea pietei europene de constructii.
Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ABONARE REVISTEhiltiALLBIMRAWLPLUGSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
EDIT-Structural
theda mar
noark
siniat
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
ness project
leviatan
MAKITA
Ubitech
concelex
CDS
quadratum
Acvatot 2019
viarom
rigips
konsent

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
econet
top 500
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander