Agenda Constructiilor
Miercuri, 17 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - EUROCONSTRUCT: Previziunile pietei de constructii, Londra, 17-18 noiembrie
EUROCONSTRUCT: Previziunile pietei de constructii, Londra, 17-18 noiembrie
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 17 Nov 2022 06:24
O noua editie a Euroconstruct, cea mai mare conferinta dedicata sectorului european de constructii, va avea loc in perioada 17-18 noiembrie 2022 la Londra, in cadrul centrului Savoy Place. In cadrul celei de-a 94 editii a conferintei, vor fi prezentate proiectiile sectorului european de constructii pana in anul 2025, precum si noutati aduse de specialisti referitoare la impactul ESG, al cresterii costurilor si al crizei energiei asupra activitatii din acest domeniu.
"In aceste vremuri tulburi, este mai important ca niciodata sa intelegem tendintele si directia catre care se indreapta piata constructiilor din Europa. Conferinta va asigura accesul in premiera la cele mai noi proiectii macroeconomice si sectoriale pana in 2025. In plus, expertii vor vorbi despre impactul cerintelor ESG, al costurilor si crizei energetice asupra cererii si productiei din constructii. Participantii vor avea un acces fara precedent la informatii ale unor economisti de top, la analize prezentate de experti din industrie si investitori, referitoare la ceea ce ne rezerva viitorul", a declarat Mo Chaudri, economist-sef la Experian si presedintele grupului Euroconstruct si unul dintre speakerii-cheie la editia din noiembrie a evenimentului.
Printre lectori se mai afla dr. Daniel Klier, CEO la ESG Book si Paul S. Fennell – profesor la Universitatea Cambridge, cercetator si specialist in domeniul decarbonizarii industriale.
Euroconstruct este principala organizatie de prognoza pentru sectorul european de constructii, o retea independenta ce realizeaza analize si estimari specifice acestei piete. Organizatia colecteaza si coreleaza informatii din 19 tari, avand ca principala misiune furnizarea de prognoze actualizate, precise si comparabile pentru pietele europene de constructii. Conferintele Euroconstruct sunt organizate bianual si se afla in centrul strategiei organizatiei.
Pentru informatii suplimentare si inscrieri la editia cu numarul 94 a Euroconstruct, click aici!
 
ABONARE REVISTEALLBIMSISECAMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
konsent
theda mar
concelex
Ubitech
SIGM
siniat
leviatan
CDS
ness project
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
viarom
rigips
quadratum
BogArt
EDIT-Structural
SSAB
Acvatot 2019
noark
Arduro
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander