Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - IEAS: Concursul de premii studentesti pentru inovare tehnica, derulat si in 2018
IEAS: Concursul de premii studentesti pentru inovare tehnica, derulat si in 2018
Expozitii & Conferinte Publicat de Cosmin Dincu 17 Iul 2018 07:37
Compania DK Expo, organizator al expozitiei International Electric & Automation Show (IEAS), care a ajuns la cea de-a XIV-a editie (programata sa se deruleze in septembrie a.c.), continua concursul „Premiile studentesti pentru inovare tehnica”, lansat anul trecut, in cadrul editiei a XIII-a, si care s-a bucurat de un real succes, informeaza un comunicat al organizatorilor.
Ca si anul trecut, competitia se adreseaza tuturor studentilor si masteranzilor din universitatile acreditate in Romania si urmareste premierea rezultatelor cercetarii pentru urmatoarele domenii: automatizari, inginerie electrica, mecatronica si robotica, Internet of Things, constructii, instalatii, arhitectura, software si hardware industrial, nano-tehnologii sau Smart City.
Lansarea apelului pentru proiecte a inceput luni, 18 iunie 2018. Inscrierea in concurs se va face pe baza trimiterii unui rezumat (abstract) de maximum 500 de cuvinte, in care sa se propuna o tema de cercetare-inovare in aria descrisa, pe adresa Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , pana la data de 31 iulie 2018. Proiectele pot fi depuse atat individual, cat si de catre echipe de cercetare, formate din studenti si cadre didactice universitare.
Competitia cuprinde doua sectiuni: Start Up si Inovare Tehnica. In cadrul sectiunii Start Up, pot fi depuse propuneri de inovare pentru domeniile-tinta. Pentru sectiunea Inovare tehnica, propunerile trebuie sa se concretizeze sub formula unui prototip sau a unei tehnologii cu grad ridicat de interactivitate: program software, HMI sau Smart Technologies.
Vor fi premiate proiectele castigatoare ale fiecarei sectiuni cu premii in valoare de 1.500 de euro fiecare.
In functie de numarul si disponibilitatea sponsorilor, se vor acorda premii in bani sau produse si pentru proiectele finaliste ale fiecarei sectiuni. Pentru a intra pe lista finalistilor, fiecare proiect trebuie sa primeasca minimum 251 de puncte dintr-un total de 500 de puncte posibile.
Sponsor al sectiunii Start Up este compania Castel Distribution.
Gala premiilor studentesti pentru inovare tehnica va avea loc in prima zi a expozitiei IEAS 2018 (18 septembrie 2018).
Premiile studentesti pentru inovare tehnica se deruleaza sub egida unor centre universitare prestigioase, printre partenerii institutionali ai evenimentului numarandu-se: Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti, Universitatea Babes-Bolyai, Universitatea Valahia din Targoviste, Universitatea Tehnica Cluj-Napoca si Facultatea de Inginerie Mecanica si Mecatronica a Universitatii Politehnice Bucuresti.
***
Organizat anual in luna septembrie la Palatul Parlamentului din Capitala, International Electric & Automation Show (IEAS) constituie singurul eveniment tehnic din Romania ce reuneste concomitent companii din industriile energiei, echipamentelor electrice si automatizarilor. IEAS beneficiaza de 3.600 mp suprafata expozitionala, peste 3.000 de experti si vizitatori specializati si companii expozante din peste opt tari, printre care se afla Olanda, Danemarca, Germania, Italia, Polonia si Cehia.
Phoenix Contact Romania este partenerul editiei IEAS 2018.
Mai multe detalii si regulamentul oficial al concursului sunt disponibile pe www.ieas.ro/premii-competitii
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGhiltiABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
rigips
strabag nivel 1
quadratum
noark
Acvatot 2019
theda mar
MAKITA
CDS
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
viarom
Ubitech
ness project
concelex
FRONTALE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
top 500
ef-de-n
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander