Agenda Constructiilor
Joi, 25 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - NOU! Conferinta EURO-Constructii - cu public - programata pentru 18 mai 2021
NOU! Conferinta EURO-Constructii - cu public - programata pentru 18 mai 2021
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 16 Iul 2020 05:22
Cea de-a noua editie a Conferintei Internationale despre Constructii Sustenabile si Eficienta Energetica EURO-Constructii va avea loc la data de 18 mai 2021. Evenimentul nu a mai fost organizat in acest an, in contextul crizei medicale si a posibilelor restrictii ce s-ar putea mentine in eventualitatea unui al doilea val al pandemiei de coronavirus.
Ca in fiecare an, conferinta se va desfasura in paralel cu lucrarile Conferintei Internationale despre Sisteme de Tamplarie si Fatade EURO-Fereastra, ajunsa la editia a 12-a. Avem speranta ca, in acest al zecelea an de cand se deruleaza in aceasta formula, ambele evenimente vor constitui din nou un succes atat in ceea ce priveste participarea factorilor de decizie ai celor mai importante companii din sectorul de constructii, instalatii, tamplarie termoizolanta si din domeniile conexe (reuniti cu oficiali din partea mediului academic, proiectanti, arhitecti etc.), cat si din punct de vedere al acuratetei si actualitatii subiectelor ce vor fi abordate, integrate in conceptul sustenabilitatii, al eficientei energetice, dar si al noilor coordinate de business ce vor rezulta in urma traversarii actualei crize.
Programul ambelor manifestari va fi conceput astfel incat sa raspunda cerintelor de comunicare ale specialistilor din domeniul constructiilor si din sectoarele conexe, inca o data accentul urmand a fi pus pe initiativele de dezvoltare a cladirilor sustenabile si pe eficienta energetica a ansamblurilor performante de tamplarie.
Evenimentul va fi sustinut, in continuare, de numerosi parteneri nationali si internationali, inclusiv institutionali.
Cea de-a noua editie a EURO-Constructii 2021 isi propune sa reuneasca reprezentanti ai arhitectilor, antreprenorilor, producatorilor de materiale de constructii, auditori energetici si, nu in ultimul rand, oficiali ai autoritatilor centrale si locale.
Cu ocazia evenimentului, intr-un cadru festiv, va avea loc gala premiilor EURO-Constructii (editia a saptea), iar cu acest prilej celor mai semnificative companii active pe piata le vor fi inmanate distinctii (trofee si premii de excelenta) pentru promovarea dezvoltarii durabile. Aceste premii reprezinta repere al intregului sector, evidentiind astfel realizarile firmelor in domeniul constructiilor eficiente energetic/ sustenabile.
Pentru informatii suplimentare si inscrieri la eveniment, click aici!
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTEALLBIMSISECAMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
Arduro
CDS
SIGM
noark
rigips
ness project
SSAB
BogArt
viarom
concelex
EDIT-Structural
theda mar
leviatan
Ubitech
quadratum
konsent
Acvatot 2019
siniat
MAKITA
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander