Agenda Constructiilor
Luni, 17 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - Portland Trust primeste doua premii CIJ pentru proiectul J8 Office Park din Bucuresti
Portland Trust primeste doua premii CIJ pentru proiectul J8 Office Park din Bucuresti
Expozitii & Conferinte Publicat de Stelian DINCA 28 Apr 2022 14:09
Portland Trust anunta ca cel mai recent proiect al sau de birouri a fost premiat cu „Cel mai bun dintre cele mai bune dezvoltari de birouri” (“Best of the Best Office Development”) si „Cea mai buna tranzactie de inchiriere de birouri” (“Best New Office Leasing Transaction”) la Premiile HOF care au avut loc pe 21 aprilie 2022. Premiile „Cei mai buni dintre cei mai buni Hall of Fame” (Best of the Best Hall of Fame Awards) reprezinta punctul culminant al seriei Premiilor CIJ, cu proiecte regionale castigatoare si companii din Europa Centrala si de Est concurand intre ele.
J8 Office Park este un complex nou de birouri situat in Bucurestii Noi, la 300 m de statia de metrou Jiului, cuprinzand 46.000 mp spatiu net inchiriabil si a fost finalizat de Portland Trust in octombrie 2021. Antreprenorul general a fost Bogart care a finalizat lucrarile la timp si conform bugetului.
Chiriasul ancora este cel mai important dezvoltator de jocuri din industrie, Ubisoft Entertainment, care a preinchiriat peste 26.000 mp pentru a-si moderniza sediul national. Unul dintre motivele premiilor este standardul MEP (Minimum Energy Performance), spune Robert Neale, managing director al Portland Trust: „Am facut un pas inapoi in primul trimestru al anului 2021 si am reproiectat sistemul de ventilatie, astfel incat sa indeplineasca viitoarele exigente cu privire la sanatate si siguranta ale chiriasilor. Volumul de aer proaspat este mai mare decat cel standard, cu 100% admisie de aer proaspat, filtrarea este la standardul medical HEPA 14, suplimentata de o dezinfectie cu lumina UVC care ucide virusii - cei mai mici agenti infectiosi din aer. Din punct de vedere tehnic, aceasta cladire stabileste noi standarde pe piata regionala”.
In complexul J8 sunt incorporate, de asemenea, tehnologia de recunoastere a numerelor de inmatriculare a vehiculelor pentru parcarea de peste 500 de locuri, sisteme de acces fara atingere, materiale antibacteriene instalate in toate zonele comune, o parcare cu o capacitate de 200 de biciclete precum si vestiare dotate cu dus, si panouri solare pe acoperis. J8 Office Park a obtinut certificarea BREEAM „OUTSTANDING”, precum si WELL Health & Safety si este 100% alimentat cu energie electrica verde.
Printre ceilalti chiriasi se numara Euroins Insurance Group, Mega Image, World Class Fitness, un nou restaurant operat de Stradale, un studio kineto, Medicover, cafeneaua Coffee Island, brutaria frantuzeasca Pain Plaisir, clinica pentru animale de companie MobileVet si un magazin de proximitate XTime, toate aceste generand un mediu centrat pe nevoile chiriasilor.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
quadratum
Acvatot 2019
strabag nivel 1
concelex
theda mar
viarom
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
siniat
rigips
ness project
konsent
EDIT-Structural
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
noark
CDS
Ubitech

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
econet
top 500
top 500
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander