Agenda Constructiilor
Vineri, 01 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - ROMEXPO: Cel mai mare targ de constructii din Romania si-a deschis portile
ROMEXPO: Cel mai mare targ de constructii din Romania si-a deschis portile
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 26 Mar 2015 14:19
Evenimentele anuale destinate companiilor din sectorul constructiilor, amenajarilor interioare si sistemelor pentru instalatii Construct-Expo, Ambient si Romtherm au loc in perioada 26-29 martie 2015, in cadrul Complexului Expozitional Romexpo, din Bucuresti. Editia din acest an este organizata in colaborare cu Camerele de Comert si Industrie din Romania si concomitent cu targurile Expo Flowers & Garden, Antique Market si Pastele la Romexpo. Evenimentele expozitionale se desfasoara pe o suprafata totala de peste 12.800 mp, numarul participantilor ajungand la 370 de firme din Romania si din alte 20 de tari. "Am convingerea ca, prin produsele expuse, firmele participante vor oferi o imagine exacta a evolutiei domeniilor in cauza si posibilitatea de a fi la curent cu tendintele pietei si transformarile de ordin creativ aparute ca urmare a evolutiei tehnologice. Ii asteptam pe vizitatori cu produse de ultima generatie, care au beneficiat de cercetare si investitii pentru rezultate de calitate, dar si cu evenimente conexe la care sunt invitati sa ia parte in mod activ", a declarat Catalin Trifu, directorul general al Romexpo SA.
Printre noutatile Construct Expo 2015 se afla sectorul de demonstratii organizat in Pavilionul Central, la nivelul 7.70, in cadrul carora companiile participante vor prezenta modul de functionare al echipamentelor pe care le comercializeaza. In plus, printre exponatele inovatoare prezentate in cadrul acestei editii se regasesc: un produs revolutionar care permite utilizatorului final sa identifice corect timpul de intarire, pe baza de rasina si care isi schimba culoarea in timpul acestui proces, placi de piatra naturala foarte rezistente la uzura si impact mecanic, unelte de mana pentru masurare, fixare, taiere, finisaj, bitumuri rutiere si industriale. In paralel, sunt organizate o serie de conferinte si workshop-uri, in cadrul carora sunt abordate teme precum eficienta energetica, sustenabilitate si inovatii.
In aceeasi perioada, la Romexpo va avea loc si targul Mobila Expo, organizat in colaborare cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania, Camerele de Comert si Industrie din Romania, Asociatia "Clubul Roman de Mobila" si Euroexpo.
Programul de vizitare al targurilor este in perioada 26-28 martie 2015 intre orele 10:00 si 18:00 si pe 29 martie 2015 intre 10:00 si 16:00.
Pretul biletului de acces este de 10 lei.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTEhiltiRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
rigips
FRONTALE
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
noark
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
CDS
Acvatot 2019
Ubitech
concelex
viarom
quadratum

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
top 500
top 500
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander