Agenda Constructiilor
Joi, 22 Octombrie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - ROMEXPO: Cel mai mare targ national de constructii are loc in luna martie
ROMEXPO: Cel mai mare targ national de constructii are loc in luna martie
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 14 Mar 2017 12:01
Romexpo organizeaza in perioada 23 - 26 martie 2017, cele mai importante targuri din domeniul constructiilor si instalatiilor din Romania - Construct Expo, Ambient si Romtherm. Concomitent, in cadrul complexului expozitional din Bucuresti, vor mai fi organizate expozitii conexe, la care vor participa companii din domeniul mobilei, designului interior/ exterior si al protectiei mediului. In total, in intervalul mentionat au loc targurile Construct Expo, Ambient Expo, Mobila Expo, Romtherm, Expo Flowers & Garden si Antique Market.
Construct Expo este cel mai mare targ de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii din Romania. Editia din 2017 reuneste firme de top din domeniu, reprezentand un punct de atractie pentru antreprenorii si expertii in constructii, dar si pentru publicul larg, interesat de echipamente si utilaje pentru uz propriu. Pe langa componenta expozitionala, vor mai avea loc o serie de activitati conexe.
Pe parcursul derularii Construct Expo, au loc conferinte si seminarii, organizate de Asociatia Producatorilor de Materiale pentru Constructii din Romania (APMCR), de Romanian Green Building Council (RoGBC), precum si de companiile expozante.
Astfel, la data de 23 martie 2017, APMCR va organiza, in Sala Mihai Eminescu, conferinta cu tema "Managementul deseurilor din constructii - prevederi legislative si modalitati de aplicare", in parteneriat cu Ministerul Mediului. La discutii sunt asteptati proiectanti, responsabili tehnici cu executia lucrarilor de constructii, diriginti de santier, antreprenori, fabricanti de produse, investitori, reciclatori si salubrizatori. La 24 martie a.c., asociatia organizeaza o masa rotunda pe subiectul "Legislatiei din domeniul constructiilor - prevederi cu acelasi obiect", in Sala Mihail Sadoveanu. La eveniment sunt asteptati reprezentanti ai autoritatilor, asociatiilor profesionale si patronale din domeniu, proiectanti, antreprenori si producatori de materiale. Cea de-a treia manifestare organizata de APMCR are loc la data de 25 martie 2017, desfasurandu-se sub numele "Ziua culorii". Evenimentul este deja traditional in domeniu, ajungand la cea de-a zecea editie. "Organizam aceste manifestari atat pentru constientizarea publicului, cat si a celor din domeniu, pentru a fi pregatiti in ceea ce priveste noile abordari sustenabile ce se aplica si se vor aplica in cadrul UE", a declarat Claudiu Georgescu, presedintele APMCR.
La data de 23 martie a.c., RoGBC organizeaza work-shop-ul intitulat "Green Homes - locuintele verzi", in cadrul caruia se vor prezenta solutii dedicate cladirilor verzi.
In ceea ce priveste targul Romtherm, acesta va reuni, pe durata celor patru zile, firme importante din domeniile de aparatura pentru incalzire/ racire/ ventilatie, aer conditionat, sisteme de conducte, izolatii termice, pompe, armaturi, fitinguri si robinete. Pe intreaga perioada a expozitiei, vizitatorii interesati pot asista la prezentari si demonstratii ale tehnologiilor si inovatiilor propuse de firmele participante.
In cadrul Construct Expo 2017, in Pavilionul C3, se va desfasura si o noua editie a Concursului National al Montatorilor de Pardoseli din Romania, coroborat cu expozitia specializata Art Floors 2017. In cadrul acestui eveniment, va avea loc si decernarea premiilor Concursului National de Design pentru Pardoseli, organizat in parteneriat cu Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" din Bucuresti.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMVideoConfAC-iulelmas_1octCOVID-19AUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
hilti
Acvatot 2019
CELCO 2020
rigips
ssab ag antrepriza generala

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
econet
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere